Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Systemingenjör? Utvecklare? PU Air & Land på Saab växer och vill bli fler!

Location
Järfälla, Sweden
Closing date
30 May 2022
Apply for this job!

Vill du jobba med duktiga kollegor som är lika tekniskt intresserade som du? Vi växer och söker nu dig som har ett genuint intresse för teknikutveckling och vill få möjlighet att lära dig något nytt samt lära oss något genom dina erfarenheter.

Din roll

Just nu har vi flera lediga tjänster inom ett antal områden, kanske någon av våra tjänster passar just dig? Projektledare, IT-säkerhetsingenjör, Systemingenjörer, Test och verifierings ingenjörer, Integrationsingenjör, Mjukvaruutvecklare, Teknisk skribent och Logistics engineering.

Det du gör är betydelsefullt och gör skillnad för samhället. Systemen vi arbetar med är viktiga och avancerade med höga säkerhetskrav. Vi arbetar långsiktig och i nära samarbete med slutkund både nationellt och internationellt.

Varför jobba hos oss?

Saab är ett stabilt och tryggt företag som finns på många orter runt om i Sverige men också internationellt. Hos oss finns det stora möjligheter att utvecklas och pröva på nya roller eller att vara specialist inom något specifikt område som du brinner för. Du får också möjlighet att vara med i hela projektcykeln.

Din profil

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet och en akademisk utbildning inom IT eller motsvarande. Du ska ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Du har tidigare erfarenhet av systemutveckling eller systemintegration, dess processer och leverabler för att designa och utveckla säkra system.

Som person är du kommunikativ och har lätt för att samverka och hitta lösningar tillsammans med dina kollegor. Hos oss kommer du även få ta stort ansvar för dina arbetsuppgifter vilket gör att du behöver ha en god förmåga att arbeta självständigt och ta initiativ.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad blir du en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Affärsområdet Surveillance erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marina radarer, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet. Verksamheten bedrivs i Sverige, USA, UK, Australien, Tyskland, Sydafrika, Förenade Arabemiraten, Danmark och Finland.

På produktområdet Air & Land är vi specialister på att bygga och integrera ledningssystem för militär stridsledning. Våra medarbetare är hjälpsamma och omtänksamma och bidrar till ett lugnt och trevligt arbetsklimat. Vi arbetar främst i team och vår kultur speglas av att vi gärna delar med oss av våra erfarenheter och löser uppgifter tillsammans.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval i denna rekrytering.

Önskar du att skapa och förnya samtidigt som du utvecklar dig själv i en lärande kultur, kan Saab mycket väl ha förutsättningarna att få dig att växa. Vi är stolta över en vårdande miljö, där alla är olika men vi delar samma uppdrag - att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle.