Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Systemintegrering och installation

Location
Järfälla, Sweden
Closing date
29 June 2022
Apply for this job!

Vill du vara med och bygga framtidens försvarslösningar?

Vår avdelning Land inom Saab Surveillance på Combat Systems utvecklar, integrerar och underhåller stödsystem för militära applikationer.

I nära samverkan med våra kunder -  Försvarsmakten och Försvarets materielverk -  utvecklar vi framtidens lösningar för arméns digitalisering.

Arbetsuppgifter:

I arbetet ingår hantering av systemet i  referensanläggning och hos kund.  Du kommer arbeta med att installera och konfigurera våra system. Vidare kommer du att arbeta med integration, test, felsökning och support.

Din roll:

Vi söker dig som har ett genuint intresse för teknik och teknikutveckling och vill utveckla dina kunskaper inom hårdvara och mjukvara. I första hand kommer vi att lära upp dig att arbeta med installation och konfiguration.

Du behöver kunna resa då det ingår i rollen att installera system hos kunden.

Erfarenheter och utbildningar:

Vi tror att din bakgrund är en teknisk gymnasieutbildning, tex nätverkstekniker eller annan lite mer praktisk tekniskt inriktad linje

Det är meriterande om du har någon kunskap om windowsdomäner, group polices eller VMware men ditt intresse och engagemang för att lära dig är det allra viktigaste för oss.

Egenskaper

Du är modig (du förstår när du inte förstått och vågar fråga), teknikintresserad,  ansvarstagande och strukturerad.

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och rättvisare värld.

Affärsområdet Surveillance på Combat Systems erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att upptäcka och skydda mot hot.

Avdelningen Land är specialister på arméstödssystem och sjöövervakning. Vi deltar aktivt i driftsättning, utbildning och support av system i skarp drift och vi har mycket nära samarbete med vår kund.

Hos oss kommer du att arbeta i nära lagspel med dina kollegor. Många har lång erfarenhet och avancerade kunskaper, andra är på god väg dit och vi lär kontinuerligt av varandra.

Tveka inte att höra av dig. Kanske kommer du om några månader bygga framtidens försvarslösningar tillsammans med oss?