Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
customer-service.jpg

Systemtekniker

Boden, Sweden
Closing date: 15 December 2023

Systemtekniker till teknikutveckling i Boden

Är du intresserad av att arbeta med teknik tillsammans med det svenska försvaret? Vi söker just nu fler systemtekniker till Boden som vill vara med och utveckla Saabs produkter - för att fortsatt kunna arbeta för att hålla invånare runt om i världen säkra.

Din roll

Som systemtekniker på Saab Dynamics i Boden kommer du att arbeta tätt med försvarsmakten. Du kommer att genomföra kvalificerade felsökningar och utföra reparationer på fordon och material ingående i krigsförband. I rollen som systemtekniker ingår en del resor i jobbet, även om du kommer att utgå från kontoret i Boden.

Din profil

Vi söker dig som har hög integritet och god teknisk kompetens. Rollen innebär såväl självständigt arbete som teamarbete, så vi ser gärna att du är både drivande och samarbetsvillig.

Vi ser gärna också att du:

  • Har en yrkesexamen från minst gymnasial nivå, gärna med teknisk inriktning
  • Trivs i ett arbete där praktik blandas med teori

Meriterande är om du har:

  • Maskinteknisk kandidatexamen
  • B-körkort
  • Truckutbildning
  • Erfarenheter av tekniskt arbete i fält
  • Praktisk erfarenhet av nätverksteknik

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Läs mer om oss här

På Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflagelösningar, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus är du som jobbar med oss en del av vår mission. Vi jobbar i nära samarbete med att utveckla, tillverka och underhålla våra världsledande produkter, system och lösningar till kunder över hela världen.

Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Saab är stolt karriärföretag 2023 - läs mera här

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.