Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Installation in HQ

Systemverifierare AESA teknologi

Göteborg, Sweden
Closing date: 29 September 2022

Vi behöver bli fler och söker dig som vill ingå i ett team som uppskattar varandras olikheter och strävar efter att skapa en öppen kultur som präglas av respekt och acceptans.Vi erbjuder dig ett klimat där du arbetar tillsammans med några av de allra bästa inom området med att utveckla framtidens radarsystem. Tillsammans utmanar ni gränserna för vad som är tekniskt möjligt.

Din roll

Du erbjuds en stor variation av utvecklande arbetsuppgifter inom systemverifiering och systemintegration. Arbetet sker på en hög produktnivå och våra systemlabb är en viktig arbetsplats för dig där du ansvarar för att utforma hur labbens arkitektur ska se ut och tar fram de testmiljöer som krävs. Arbetet innebär också att bli involverad i konceptfasen av våra nya produkter där prestanda ska vägas mot producerbarhet. 

Du har ett tätt samarbete med kollegor lokalt men även internationellt. Vi jobbar mot samma mål – att göra världen till en säkrare plats.

Vårt dagliga arbete genomsyras av våra gemensamma värderingar ”Trust, Drive, Expertise och Diversity”.

Din profil

Vi önskar att du har inställningen att svåra problem finns till för att lösas. Att du är en utpräglad lagspelare samtidigt som du håller ihop verifieringsarbetet för ditt system. Du har tidigare erfarenhet av systemverifiering inom RF området och är van vid att förbereda, genomföra och analysera verifieringsuppdrag.  

Du gillar ordning och reda och dokumenterar lösningar, beslut och resultat. Det är viktigt för dig att få möjligheten att anta nya utmaningar och du söker utveckling både personligt och professionellt.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. 

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.
 

Affärsområdet Surveillance erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marina radarer, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet.

Vill du lära känna vår verksamhet och personal lite bättre? Här kan du hitta berättelser från några av våra anställda.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut. Du är välkommen att skicka in din ansökan på antingen svenska eller engelska

Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här.

Kontaktuppgifter

Jenny Svärd, +46(0)734-379504

Saab är stolt karriärföretag 2022 - läs mera här

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.