Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
general-2.jpg

Teamledare för Lagerverksamheten

Linköping, Sweden
Closing date: 20 February 2023

Din roll

Som Teamledare kommer du dagligen vara i händelsernas centrum med att planera och koordinera verksamhetens resurser för att vi på bästa sätt ska möta det dagliga behovet med att försörja vår produktionsorganisation med material. Du kommer att operativt styra vart våra resurser fokuseras och säkerställa att rätt arbetsuppgift prioriteras och genomförs. Detta gör du genom tät dialog med verksamhetens huvudplanerare. Vi strävar ständigt efter att förbättra oss och i rollen som teamledare deltar du aktivt i vårt förbättringsarbete.

Arbetsområden kommer mer detaljerat bl.a. att involvera:

  • Koordinera resursfördelning mellan dagliga sysslor per lager.
  • Koordinera resursfördelning mellan olika lager.
  • Bevaka och fördela uppgifter från lagermailkorgar.
  • Koordinera akuta plock.
  • Prognostisera kommande materialplock.
  • Prognostisera kommande lagringsbehov.
  • Planera arbete och koordinera inventering, hantering av inkurant material, lageroptimering, m.m.


 

Din profil

Du är en ansvarstagande och proaktiv person med förmåga att hantera många frågeställningar samtidigt och strukturera upp ditt arbete. Du trivs att ha koll på läget genom att planera och omplanera utefter att förutsättningar förändras.

Du är empatiskt lagd med ett stort intresse av att kommunicera med kollegor och har förmåga att få saker gjorda med hjälp av andra personer. Du påvisar en hög grad av serviceinriktning som präglas av ett driv att föregå snarare än att föregås.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter från materialhantering och erfarenhet från tidigare ledarskapsroller. Har du dessutom erfarenheter ifrån Lean Production, Excel och IFS så ses det som en styrka.

I denna tjänst fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker en smidig och prestigelös person med fingertoppskänsla, som förstår att olika människor har olika drivkrafter och som har en fallenhet för att kommunicera på mottagarens villkor. Samtidigt är du noggrann med öga för detaljer.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. 

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Läs mer om oss här .

På Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflagelösningar, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus är du som jobbar med oss en del av vår mission. Vi jobbar i nära samarbete med att utveckla, tillverka och underhålla våra världsledande produkter, system och lösningar till kunder över hela världen. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut. Det går bra att ansöka på antingen svenska eller engelska.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.