Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
customer-service.jpg

Tekniker med vilja att utvecklas

Åryd, Sweden
Closing date: 28 May 2024

Vill du påverka och göra skillnad på riktigt? Här bidrar du till att skapa trygghet för människor och samhällen. Det du gör spelar roll.

Din roll

Vi växer och söker därför fler medarbetare som vill ingå i ett team som uppskattar varandras olikheter och strävar efter att skapa en öppen kultur som präglas av respekt och acceptans.

Vi är ett härligt gäng som jobbar i team men även med ett stort eget ansvar. I rollen som tekniker hos oss kommer du jobba med att underhålla och reparera militära system med fokus på underhåll av luft- och pansarvärnssystem, sikten, lavetter och robotar.

Du kommer vara en del av ett team som jobbar dedikerat mot att stötta Sverige i att återta sin militära försvarsförmåga. Här jobbar vi nära och tillsammans med kunden för att hitta den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen. Inom avdelningen jobbar vi mycket med medarbetarvärden och din hälsa är viktig för oss.

Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här.

Din profil

Vi söker dig som uppskattar varierande arbetsuppgifter med en vilja att vara en naturlig del av ett team. Som person tar du initiativ och driver uppdrag mot kund på ett självständigt och organiserat sätt, och är mån om våra kundrelationer. Vidare är du noggrann och stabil, trivs med att ha ett eget ansvar samt har ett öga för de små detaljerna och trivs med den typen av arbete.

För att trivas och lyckas i rollen har du:

  • Erfarenhet av arbete som tekniker eller reparatör inom förslagsvis elektronik eller mekanik.

  • Grundläggande kunskaper i Office-paketet.

  • Goda kunskaper i svenska & engelska i såväl tal som skrift.

  • B-körkort, då arbetet innebär en del pendling.

Truckkort och ingenjörsutbildning på högskolenivå är meriterande.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. 


Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.
 

Vad du blir en del av

Bakom våra innovationer finns alla de som har gjort det möjligt. Modiga pionjärer och kluriga tänkare. Vardagshjältar och kreativa problemlösare. De som delar djup kunskap och de som utforskar nya områden. Och alla däremellan.

Här har du chansen att påverka och bidra på ditt unika sätt. Allt från att utveckla kod och bygga imponerande försvars- och säkerhetslösningar till att ta en kaffe med en kollega. Varje bidrag räknas. Vi ger dig möjlighet att anta utmaningar och skapa smarta innovationer. I vår vänliga och tekniksmarta värld finns plats för dig att växa. Vi finns här för att tillsammans skapa trygghet för människor och samhällen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga. Läs mer om oss här