Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
information-technology-services-334524531.jpeg

Test och verifiering till vår sensorutveckling

Göteborg, Sweden
Closing date: 5 March 2023

Brinner du för test och verifiering av produkter i teknikens framkant samt att göra skillnad på riktigt? På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår vision – att göra världen till en säkrare plats.

Din roll

På vår avdelning får du jobba med den absolut häftigaste tekniken inom radarutveckling. Hos oss kommer du att vara en central del av utveckling från ax till limpa, vilket inkluderar test, integration och verifiering inom sensorutvecklingen men även deltagande i den övergripande verifieringsstrategin för systemen. Som verifierare är du en naturlig teammedlem i våra agila team och arbetar med att säkerställa kravuppfyllnad, bygga verifieringsstrategier, testa nyutvecklad funktionalitet och mycket mer.

Din profil

Vi söker dig som brinner för test och verifiering men också som gärna arbetar tillsammans med andra för att kunna nå lite längre än vad du gjort på egen hand.

Vi tänker att du:

  • Har en teknisk högskoleutbildning

  • Tycker det är viktigt att komma framåt och hitta effektiva lösningar

  • Är engagerad och kreativ

  • Trivs med att ta egna beslut för att föra teamet framåt

  • Vill utvecklas personligt och professionellt

Om du vill kunna gå till jobbet med känslan att det du gör har en positiv påverkan på samhällets säkerhet så ska du skicka in din öppna ansökan nu och hjälpa dina framtida kollegor att fortsätta skapa

”Code That Matters”.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad blir du en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Affärsområdet Surveillance erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marina radarer, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet.

Vill du lära känna vår verksamhet och personal lite bättre? Här kan du hitta berättelser från några av våra anställda.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.