Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Testoperatör med intresse för elektronik

Location
Linköping, Sweden
Closing date
8 March 2021
Apply for this job!

Till vår produktionsenhet i Linköping  som arbetar med missil- och undervattenssystem, söker vi nu en erfaren testare med ett stort intresse för elektronik.

Din framtida utmaning

På vår site i Tannefors slutmonterar vi hela eller delar av missiler och torpeder inklusive ledningssystem. Vi är specialiserade på målsökare, zonrör och batterisystem.

Vi söker nu en erfaren testare till vårt team. Arbetsuppgifterna är omväxlande och inriktade i huvudsak mot följande:

  • Test av kablage
  • Test av kretskort
  • Test av apparater

Vill du veta mer om Saab och de fördelar du kan få genom att bli en av oss? Läs vår People Philosophy.

Den du är idag

Vi söker dig som har bakgrund inom test av elektroniska komponenter, delsystem och system. Du är van vid att läsa elektronikritningar och du har ett högt kvalitetsmedvetande. Mycket goda kunskaper och intresse av elektronik krävs. Ytterligare önskvärda kvalifikationer är lödkompetens och erfaranhet av test i klimatkammare (värme, kyla och vibration).

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du som person har förmågan att ta initiativ. Du är självklart en lagspelare som är flexibel och ansvarstagande, har god samarbetsförmåga och kan uttrycka dig väl skriftligt och muntligt i både svenska och engelska. Vi ser även att du har god datorvana.

Du har minst gymnasieutbildning inom elektronik och ett par års arbetslivserfarenhet inom detta område.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess, därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Vad du blir en del av

Vi är ett härligt team på 20 personer som har kul på jobbet och alltid hjälper varandra. Vi uppskattar att du är social, ödmjuk och kan ta egna initiativ. Vi har en god sammanhållning och det ges goda möjligheter till inflytande.

Urval sker löpande, skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vi frågor vänligen kontakta rekryterande chef Karin Lindström tel; +46 73 4184595

.