Skip to content Go to main navigation Go to language selector

TF Sektionschef SAAB Dynamics

Location
Karlskoga, Sweden
Closing date
9 December 2021
Apply for this job!

Vi söker en tillförordnad sektionschef till RPBEG dvs tillverkning explosiva komponenter på driftavsnitt RPBE. Avdelningen är bemannad och utrustad för att producera de pyrotekniska ammunitionskomponenter som ingår i Saab Dynamics produkter, både Missil och Understöd.

Berörda hus är NQ15, NQ24 och NU42.

Chefstjänsten gäller fram till 2023-02-28

Din roll

Arbetsuppgifterna innebär att du ska leda dina medarbetare till att nå verksamhetens förväntade resultat. Driftansvaret gäller att på säkert sätt leverera rätt produkt till rätt kvalitet och i rätt tid.


Du får möjlighet att prova på ledarskap genom att skapa förutsättningar för medarbetaren att ta ansvar för sina egna samt gruppens arbetsuppgifter. Genom att skapa engagemang, och tydligt informera om sektionens mål kan ni planera, verkställa och följa upp tillverkningsordrarna.
 

Du kommer att ingå i arbetslaget RPBE-LG.


 

Den du är idag

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor, få individer att växa och med stor vilja och engagemang leder dina medarbetare för att nå förväntade resultat.  Att utveckla och förbättra verksamheten genom att skapa delaktighet och motivation är självklart för dig. Du är lätt att samarbeta med, är analytisk och har goda ledaregenskaper. I förbättringsarbetet besitter du hög integritet och har mod att utmana och ifrågasätta nuvarande arbetssätt. Arbetet kräver gott ordningssinne, självständighet och planeringsförmåga av eget arbete.

Du har:

  • Intresse av att leda och motivera andra
  • Mycket goda kunskaper i Svenska, i tal och skrift
  • Behärskar engelska i både tal och skrift

Det är meriterande om du har:

  • Erfarehet av IFS
  • Tekniskt intresse

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Dynamics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster, kamouflagesystem och träningssystem för försvarsmarknaden. Produktportföljen innefattar även produkter för den civila säkerhetsmarknaden såsom fjärrstyrda undervattensfarkoster till oljeindustrin och kärnkraftverk.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningstiden har gått ut.

Sista ansökningsdag 2021-12-09

                                                                                      

Rekryterande chef:

Carin Vörde 0734463118

                                                                                      

If you aspire to help create and innovate whilst developing yourself in a challenging team setting, Saab may well have the perfect conditions for you to grow. We pride ourselves on a nurturing environment, where everyone is different yet we share the same goal – to help protect people.