Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Underhållselektriker

Location
Karlskrona, Sweden
Closing date
16 June 2022
Apply for this job!

Underhållselektriker

Saab representerar spetskompetens i världsklass inom det örlogsmarina segmentet - både över och under vattenytan. Vi konstruerar, bygger och vidmakthåller ubåtar och örlogsfartyg baserade på avancerad smygteknik. Våra kunder finns inom svenska Försvarsmakten men även inom utländska försvarsmakter och företag. Vi erbjuder dig goda möjligheter att utvecklas tillsammans med oss och att arbeta med den senaste tekniken inom det marina området. Din vilja till utveckling och dina personliga egenskaper väger tungt när vi nu utökar vår avdelning.

Din framtida utmaning
Arbetet innebär nyinstallation, underhåll, reparation av maskinpark. Därför bör du ha en förmåga att samarbeta och uppfatta hur ditt arbete kommer att påverka dina arbetskamraters arbete. Vi söker nu underhållselektriker till underhållsavdelningen för produktion.

Den du är idag
En person med stort driv och som gärna vill utvecklas i ditt arbete. Du har erfarenhet av maskinunderhåll.

Som Underhållselektriker ingår du i vårt hjälpsamma och trevliga team av elektriker, mekaniker och specialister. Tillsammans utför vi förebyggande och avhjälpande underhåll på Saab produktionsmaskiner. I arbetet ingår förebyggande underhåll, ombyggnationer samt el/mekanisk felsökning och reparationer. I dina arbetsuppgifter ingår även en del administrativt arbete i vårt underhållssystem IDUS. Som Underhållselektriker arbetar du nära vår kund, produktion. Arbetet är väldigt varierande och du har goda möjligheter till vidareutveckling, viktigt att du har viljan att lära dig nytt.

Att uttrycka dig i tal och skrift i svenska och engelska är inga problem, innehar minst B-körkort och god grundläggande datorvana.

Vi ser att du är ansvarstagande, ordningsam och strukturerad.
Har gedigen kunskap inom maskinel, mekanik.

Meriterande är kunskap inom hydraulik och pneumatik.
Erfarenhet av svarvning och fräsning, svetsning (varierande metoder)
Har förmåga att jobba i grupp så väl som självständigt.

Arbetet är dagtid, men skift kan förekomma.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra på visst medborgarskap.

Vänligen notera att rekryteringen kan ske löpande.

I denna rekrytering samarbetar Saab med Skill, Har du frågor kontakta ansvarig rekryterare Nina Torebrink, 0455–10405 nina.torebrink@skill.se, Mikaela Samuelsson, 0455-325365, mikaela.samuelsson@skill.se

Om Saab
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.