Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Uppdragsledare/Teamledare

Location
Linköping, Sweden
Closing date
20 August 2021
Apply for this job!

Din framtida utmaning

Vi behöver nu förstärka vårt delprojekt Digital Map Generating system, Geodata inom Gripen E med en driven uppdragsledare/teamledare. Geodataprojektet ansvarar för hela geodataförsörjningskedjan inom Gripen och utvecklar såväl GIS-verktyg som metoder för försörjning av geografisk data till 3D-omvärldar för Gripens simulatorer, till kartor i Gripens stödsystem samt geografisk data till flygplanet. I rollen ingår ett delat ansvar för tid, teknik och ekonomi i samråd med närmsta chef.

Teamet är välfungerande med hög kvalitets- och leveransförmåga. Teamet består idag av ett antal systemingenjörer, mjukvarutvecklare, teknisk ledning med GIS-kunskap.


Den du är idag

Vi söker dig som är en utåtriktad, engagerad, kommunikativ individ med god förmåga att samarbeta med andra människor. Du kan med fördel hantera många uppgifter samtidigt och prioritera i vilken ordningsföljd arbetsuppgifterna behöver lösas. 


Du trivs med varierat arbete med många kontaktytor och har en förmåga att kunna verka effektivt i en miljö med många intressenter genom att ha ett gott ordningssinne. Dessutom trivs du med, och har en förmåga att hantera förändrade förutsättningar.

Du har erfarenhet från att leda andra och är intresserad av att vara med och utforma effektivare arbetssätt och metoder.

Du som söker har en teknisk examen från universitet eller högskola och har ett tekniskt intresse.

Önskvärt är också att du har viss erfarenhet av att leda mjukvaruprojekt för komplexa system. Viktigt i rollen är att du är flexibel och lätt kan anpassa ditt fokus från stort till smått i projektet.

Vår internationella miljö ställer krav på din förmåga att utrycka dig väl i tal och skrift både på engelska och svenska. 

Har du erfarenhet inom coaching och SCRUM är det meriterande. 

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. 

Vad du blir en del av

Aeronautics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder flygrelaterade delsystem, obemannade flygsystem, flygplansstruktur och service till försvarskunder och civil flygindustri över hela världen. Aeronautics ansvarar också för utveckling, produktion, marknadsföring, försäljning och support av Gripensystemet.

Observera att du kan ansöka på antingen svenska eller engelska.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-08-20.

If you aspire to help create and innovate whilst developing yourself in a challenging team setting, Saab may well have the perfect conditions for you to grow. We pride ourselves on a nurturing environment, where everyone is different yet we share the same goal – to help protect people.