Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Installation in HQ

Utvecklingsingenjör inom kamouflage

Gamleby, Sweden
Closing date: 1 September 2022

Är du en engagerad och teknikintresserad person? Nu söker vi dig!

Din framtida utmaning

Som ingenjör inom camouflage kommer du att jobba med tekniska lösningar för att utveckla material för kamouflageprodukter på ett det världsledande företaget inom området.

Arbetsmoment som ingår i arbetsuppgifterna: 

  • Tekniska utredningar och analyser
  • Mätning i fält
  • Ledning av projekt och uppdrag 
  • Både teoretisk och praktiskt utveckling av kamouflage produkter framför allt inom det termiska området

Vill du lära känna vår verksamhet och personal lite bättre? Här kan du hitta berättelser från några av våra anställda.

Placeringsort Gamleby. Saab är stolt karriärföretag 2022 - läs mera här

Den du är idag

Du är en person med stort teknikintresse som har lätt för att samarbeta i team och att kommunicera med andra, samtidigt som du är självgående då rollen innebär självständiga uppgifter. Du har en stor flexibilitet och tycker det är intressant med varierande arbetsuppgifter samt gillar att strukturera arbetet, analysera och lösa problem.

  • Du har minst en gymnasial utbildning inom teknik och det är meriterande om du även har en högskoleutbildning inom ett tekniskt program (exempelvis med inriktning fysik eller kemi)
  • Dina kunskaper i både svenska och engelska är goda i både tal och skrift
  • Kunskap inom något annat av våra kärnkompetensområden inom det elektromagnetiska spektrumet (UV, VIS, NIR, SWIR, TIR eller radar) är också meriterande
  • Du är van att arbeta i Word och Outlook, det är meriterande om du även har vana av att arbeta med Excel och Power Point

I tjänsten ingår resor inom och utanför Sverige. Körkort B är ett krav.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.
 

Vad du blir en del av

Du kommer att vara en del av Saabs affärsenhet Barracudas utvecklinsavdelning. Barracuda är världsledande inom Kamouflage och Vilseledning med affärer över hela världen. Arbetsmiljön är mycket kreativ och erbjuder stora möjligheter för egna initiativ och personlig utveckling. Läs mer om oss här

Sista ansökningsdag: 2022-09-01. Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Välkommen med din ansökan!
 

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.