Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Utvecklingsingenjör med inriktning beredning och detaljdesign kablage

Location
Göteborg, Sweden
Closing date
27 February 2021
Apply for this job!

Här kommer chansen att söka sig till vårt område Industrialisering och ett helt nytt tvärfunktionellt team som skall jobba med realisering av nya produkter.

Din roll

I den här rollen kommer du jobba med produktrealisering av kablage. Vilket innefattar att du skall produktifiera designs definierade funktion. Det innebär främst arbete med realisering, förberedelse och uppföljning av produkter genom hela dess flöde från kravbild till färdig produkt. Du kommer att delta i verifiering av nya produkter, komponenter och processer.

Uppdraget innefattar ständigt förbättringsarbete där du kommer att vara en del av att ta fram nya arbetssätt och systemverktyg.

Detta görs i projekt, och i nära samarbete med design, operatör och övriga industrialiseringsteam.

Din profil

Vi tror att du är nyfiken och öppen för att ta till dig ny kunskap samt tar egna initiativ och på så sätt driver arbetet framåt på ett strukturerat sätt.

Här välkomnas ett starkt engagemang för att tillsammans se till att nå teamets fulla potential.

God kommunikation är av stor vikt då du har flera kontaktytor inom industrialisering, produktion, projekt, konstruktion med fl.

Du hanterar svenska och engelska mycket väl i tal och skrift.

Vi söker dig som har en högskoleingenjör inom relevant teknikområde samt gärna erfarenhet av detaljdesign och/eller komponentteknik.

Vi ser positivt om du har god kännedom av produktionsmetoder inom kablagetillverkning och dess påverkan på produkten.

Designkunskap inom området kablage och komponent är meriterande.

Denna tjänst kräver att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vad blir du en del av

Idag jobbar drygt 80 personer i 4 grupperingar med Industrialisering inom Sourcing and Production i Göteborg.

Vi jobbar idag med produktionsutveckling, producerbarhetsgranskning, beredning och processer. Vi konstruerar testutrustning samt produktionslinor. Vi har stort fokus på att få våra produkter att flöda genom hela fabriken till rätt kvalitet, kostnad och ledtid.

Gruppen med organisationsbenämningen OEOGIE består av 20 medarbetare fördelade i 3 olika team (System, Delsystem och Shop Floor Maintenance) Nu utökar vi med Team NPI kablage.

Välkommen med din ansökan!


Önskar du att skapa och förnya samtidigt som du utvecklar dig själv i en utmanande miljö, kan Saab mycket väl ha förutsättningarna att få dig att växa. Vi är stolta över en vårdande miljö, där alla är olika men vi delar samma mål - att skydda människor.