Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
project-management.jpg

Utvecklingsledare för Simulatorer, Träning- och Stödsystem

Linköping, Sweden
Closing date: 11 April 2023

Du med bred projektledarerfarenhet borde bli utvecklingsledare hos oss!

Din roll

Du blir en del av utvecklingsledningen inom avdelningen STS, Simulatorer, Stöd & Träningssystem. Vår lilla, men effektiva grupp, stöttar avdelningens tre områden med att klara sin åtaganden.
Vi formar planering, arbetssätt och är ett stöd till våra chefer och uppdragsledare. Vi har även ansvar för produktion och leveranser till alla våra kunder.

Din profil

Hos oss har du stor möjlighet att själv påverka och forma dina framtida arbetsuppgifter - dina personliga egenskaper; ditt driv och nyfikenhet ska vara i fokus.

Du kommer vara viktig för många inom avdelningen så att du får energi av dialog och samarbete mellan människor och att du är bra på att skapa engagemang för helheten kommer vara en framgångsfaktor.


Hos oss kommer du utvecklas och få ökad förmåga att leda så väl dig själv som andra i våra stora produktprojekt.


Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Affärsområdet Aeronautics är en innovativ leverantör av flygplanssystem i världsklass och har ett brett utbud av supportlösningar inom civil och militär luftfart. Inom affärsområdet bedrivs forskning, utveckling och produktion av militära flygplanssystem. Vi säkrar framtiden inom flygindustrin genom forskning och studier av innovativa flygsystem och vidareutveckling av våra produkter. Läs mer om oss här

Som medarbetare på Aeronautics blir du en del av en organisation som präglas av mångfald, samarbete och supportande medarbetarskap, och där ständigt lärande och balans i livet värderas högt. Du får arbeta i en innovativ och kreativ arbetsmiljö där du har möjlighet att bygga en långsiktig och givande karriär. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

I det osäkra världsläget vi befinner oss i idag med oroligheter runt om i Europa, blir vårt arbete än mer relevant. På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vill du vara med och samarbeta med kollegor runt om i världen som alla delar samma mission och utmaning - att göra världen till en säkrare plats!  

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.


Vi på STS är intresserade av att träffa just dig så varför vänta? Skicka in din ansökan redan idag!


Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.