Skip to content Go to main navigation Go to language selector
student.jpg

Var jobbar du i höst?

Halmstad, Sweden
Closing date: 14 August 2022

Sommar och semester är för många en tid för eftertanke och reflektion.
Hur har du det i vardagen? Vad är viktigt för dig i livet och i arbetslivet?

Funderar du på att byta jobb och söker efter en långsiktig och professionell arbetsgivare där du får möjlighet att bidra med din kompetens för något större? Vill du känna att du bidrar till att skapa trygghet? Vill du bidra till ett högre syfte? Då är Saab rätt företag för dig!

Saab är inte vilket företag som helst

Vi finns till för att bidra till att skapa trygghet. Vår uppgift är att säkerställa att de män och kvinnor som står längst fram inom försvaret har det de behöver för att kunna försvara frihet och demokrati. Inom affärsområde Dynamics vet vi hur viktigt det är, och vi behöver bli fler!

Hos oss är vi hundratals kollegor på många olika orter som arbetar tillsammans och delar ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflagelösningar, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus är du som jobbar med oss en del av vår mission. Det kanske kan låta lite pretentiöst – men vi tycker det här med att ha ett högre syfte är viktigt, och vårt är: Keeping people and society safe. Vill du veta vad det betyder för oss? Då kan du läsa mer här.
 

Så, har du samma bild av vad som är viktigt i arbetslivet som vi har?

Inom Saab tror vi på våra medarbetare och deras förmågor vilket innebär att vi erbjuder dig en trygg, inkluderande miljö med ett öppet klimat där du som medarbetare kan växa och utvecklas till den bästa versionen av dig. Vi är stolta över att vara riktigt duktiga på innovation, i kombination med stort engagemang hittar vi de smartaste lösningarna för våra kunder.

  • Vi vet att vi är varandras arbetsmiljö, därför stöttar vi varandra till att göra vårt bästa.

  • Vi arbetar hårt för att ha de bästa ledarna som stöttar och coachar våra medarbetare till fortsatt utveckling.

  • Vi arbetar för en kultur som bygger på ömsesidigt förtroende, där vi välkomnar mångfald.

Låter det här som något du vill bidra till? Vill du bli en del av oss? Då kan du spana in våra lediga jobb på Dynamics här eller skicka in en öppen intresseanmälan här som innehåller ett CV och ett personligt brev (max en sida). Glöm inte att berätta vilken roll du är intresserad av och vilken eller vilka orter du kan tänka dig att jobba på.

Och du, det här med hållbarhet och balans i livet tar vi på största allvar! De flesta av oss kommer ha semester nu i sommar, men vi lovar att höra av oss till dig senast i september om du skickar in en ansökan.

OBS – notera att många av våra tjänster kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan det, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här.