Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Verksamhetsstöd

Location
Motala, Sweden
Closing date
30 May 2022
Apply for this job!

Verksamhetsstöd till vår produktionsenhet, Motala

Vill du jobba med människor och teknik i framkant?

Vi söker Verksamhetsstöd till vår avdelning i Motala.

Vad du blir en del av

Som verksamhetsstöd på Dynamics i Motala kommer du vara en ”spindel i nätet” gällande många av frågorna som förbättrar vår verksamhet.
Dynamics har påbörjat en tillväxtresa och vi står inför spännande utmaningar för att möta kundernas efterfrågan. Vi ser att intresset för våra produkter fortsätter att vara stort på marknaden och vi kommer behöva fortsätta utvecklas inom en mängd områden för att vara konkurrenskraftiga.
Många av verksamhetens fastigheter i Motala håller på att moderniseras och har behov av vidare utveckling och underhåll.

Tjänsteorten kommer vara Motala, men enstaka resor till Linköping samt till vårt huvudkontor i Karlskoga, kan förekomma.

Din framtida utmaning


Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att ta fram både kort- och långsiktiga planer för fastighetsbeståndet med hjälp av befintlig Saab leverantör. Vid byggnationer och projekteringar kommer du vara den sammanhållande personen på vår site. I arbetsuppgifterna ingår också att ha den dagliga kontakten med entreprenörer och underleverantörer. Du kommer också genomföra riskbedömningar av arbetet som behöver genomföras.

Andra arbetsuppgifter kommer vara att följa upp årliga besiktningar och kontroller av maskiner och utrustningar.
Du kommer även att vara med och genomföra riskanalyser inom vår egen produktion före start av nya arbetsmoment.  Du kommer röra dig inom många teknikområden och jobba brett med flertalet kontaktytor inom företaget. Områden såsom säkerheten först, ständiga förbättringar och hållbarhetsfrågor kommer att vara en naturlig del i arbetet.
Du förväntas ha ett engagemang och personligt driv som bidrar till att verksamheten förbättras och utvecklas. Du kommer rapportera till platschefen inom produktion för orten Motala.
 

Den du är idag

Vi söker dig som har ett personligt driv och vill utveckla dig själv samt verksamheten. Du bör ha erfarenhet av att driva förbättringsprojekt inom fastighet och underhåll. Du utmanas av att ha många kontaktytor, både i samarbete med kollegor och i kontakter med entreprenörer och andra intressenter. Sinne för ordning och strukturerat arbetssätt är centrala.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Urval och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden.

Rekryterande chef: Eva-Lena Jacobsson /ORPLT-M ,   0734-186063