Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
customer-service.jpg

Vi söker dig som vill jobba med teknik och tekniksystem!

Boden, Sweden
Closing date: 20 April 2024

Redo att hitta din grej? Testa nytt, utbyt erfarenheter och upptäck vad du verkligen gillar att göra.

Din roll

På Saab Dynamics i Boden kommer du att arbeta med försvarsmaktsmateriel. Du kommer att genomföra installationer, modifieringar, kvalificerade felsökningar och utföra reparationer på materiel och fordon ingående i Försvarsmaktens krigsförband. Internutbildning i form av ”on job training” kommer ingå i arbetet. Utbildningen kommer att ske på Saab Dynamics övriga Siter i landet, alternativt i Boden.

Resor i tjänsten kommer förekomma.  

Din profil

Vi söker dig som har hög integritet och god teknisk kompetens. Rollen innebär såväl självständigt arbete som teamarbete, vilket innebär att vi söker en person som är både drivande och samarbetsvillig. För denna roll är det fördelaktigt om du har en yrkesexamen från minst gymnasial nivå, gärna med teknisk inriktning. Du trivs i ett arbete där praktik blandas med teori.

Meriterande är om du har:

  • Maskinteknisk kandidatexamen

  • B-körkort

  • Truckutbildning

  • Erfarenheter av tekniskt arbete i fält

  • Praktisk erfarenhet av nätverksteknik

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Bakom våra innovationer finns alla de som har gjort det möjligt. Modiga pionjärer och kluriga tänkare. Vardagshjältar och kreativa problemlösare. De som delar djup kunskap och de som utforskar nya områden. Och alla däremellan.

Här har du chansen att påverka och bidra på ditt unika sätt. Allt från att utveckla kod och bygga imponerande försvars- och säkerhetslösningar till att ta en kaffe med en kollega. Varje bidrag räknas. Vi ger dig möjlighet att anta utmaningar och skapa smarta innovationer. I vår vänliga och tekniksmarta värld finns plats för dig att växa. Vi finns här för att tillsammans skapa trygghet för människor och samhällen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga. Läs mer om oss här

Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här.