Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
Installation in HQ

Vi söker en tekniskt kunnig lokalansvarig till Saab Dynamics

Karlskoga, Sweden
Closing date: 21 August 2024

Vi tror att framsteg och möjligheter skapas bäst tillsammans. Välkommen till en plats där samarbete gör skillnad.

Din roll

Vi söker en mångsidig fastighetsansvarig för att underhålla och se efter våra kontorsutrymmen.  Det innebär att man etablerar utrustning samt att säkerställa smidiga omlokaliseringar under anläggningsrestaureringsarbete. Vi är ett dynamiskt team och nu har du chansen att göra en meningsfull inverkan på vår arbetsmiljö.

Rollen innebär att man kommer att ansvara för att hantera och underhålla kontorsutrymmen, säkerställa funktionalitet och komfort i arbetsmiljön. Nyckelansvar inkluderar hantering av kontorsutrustning, belysning etc. och övervaka omplacering av personal under anläggningsrestaureringsprojekt.

Din profil

Denna mångsidiga roll kräver stark kommunikation, problemlösning och organisatorisk förmåga, samt en förmåga att samarbeta effektivt med olika avdelningar. Vi ser att du har en passion för att skapa en positiv arbetsatmosfär och tycker om att ta dig an olika utmaningar.

Vi ser gärna att du jobbat några år och van att röra dig bland olika typer av människor, tycker om att sprida arbetsglädje utöver att du har ett starkt ordningssinne och får saker gjorda. Goda kunskaper i både svenska och engelska är en förutsättning. Vi ser också att du har en teknisk läggning och grundläggande IT-kunskaper kommer att värderas högt i vårt urval för att stödja organisationen i olika aspekter.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Observera att annonsen kommer ligga ute för publicering under sommaren och återkoppling kommer därför dröja. Under mitten av augusti kommer vi jobba med löpande urval.

Vad du blir en del av

Bakom våra innovationer finns alla de som har gjort det möjligt. Modiga pionjärer och kluriga tänkare. Vardagshjältar och kreativa problemlösare. De som delar djup kunskap och de som utforskar nya områden. Och alla däremellan.

Här har du chansen att påverka och bidra på ditt unika sätt. Allt från att utveckla kod och bygga imponerande försvars- och säkerhetslösningar till att ta en kaffe med en kollega. Varje bidrag räknas. Vi ger dig möjlighet att anta utmaningar och skapa smarta innovationer. I vår vänliga och tekniksmarta värld finns plats för dig att växa. Vi finns här för att tillsammans skapa trygghet för människor och samhällen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga. Läs mer om oss här

Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här