Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
manufacturing.jpg

Vi söker nu en kvalitetstekniker till sektionen tändrör

Karlskoga, Sweden
Closing date: 12 August 2024

Vill du påverka och göra skillnad på riktigt? Här bidrar du till att skapa trygghet för människor och samhällen. Det du gör spelar roll.

Då verksamheten växer så söker vi nu fler Kvalitetstekniker till kvalitetsavdelningen i produktionen med inriktning mot understödstillverkning.
I rollen ingår det att styra, stödja och verifiera kvaliteten i hela produktionskedjan fram till leverans.
 

Din roll

Som kvalitetstekniker säkerställer du genom nära samarbete med kvalitetsingenjör och andra stödfunktioner att vår tillverkning uppfyller specificerade process-, produkt-, och kontraktskrav.

Som kvalitetstekniker hos Saab Dynamics kommer du att ha en varierad och ansvarsfull roll. Detta säkerställs genom kontroller, avvikelsehantering och datainsamling under pågående produktion. Arbetet för denna roll innebär bland annat medföljande arbetsuppgifter:

  • Bokning och hantering av skjuttider
  • Upprätta försöksplaner
  • Materialhantering och montage av provobjekt
  • Granskning av resultat och dokumentation.

Din profil

Som kvalitetstekniker behöver du vara noggrann och strukturerad. Du är driven, nyfiken och öppen för förändringar i arbetet.

Det är meriterande om du har erfarenhet av kvalitetskontroll/verifiering inom någon form av industriell tillverkning.

Du har god datorvana och hanterar Office programmen som Excel, Word och Powerpoint.

Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

B-Körkort krävs för tjänsten.

Skiftarbete kan förekomma utefter produktionens behov.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. 

Vänligen observera att annonsen är publicerad över sommaren och återkoppling kommer att dröja- Sedan arbetar vi med löpande urval.

Du blir en del av

Bakom våra innovationer finns alla de som har gjort det möjligt. Modiga pionjärer och kluriga tänkare. Vardagshjältar och kreativa problemlösare. De som delar djup kunskap och de som utforskar nya områden. Och alla däremellan.

Här har du chansen att påverka och bidra på ditt unika sätt. Allt från att utveckla kod och bygga imponerande försvars- och säkerhetslösningar till att ta en kaffe med en kollega. Varje bidrag räknas. Vi ger dig möjlighet att anta utmaningar och skapa smarta innovationer. I vår vänliga och tekniksmarta värld finns plats för dig att växa. Vi finns här för att tillsammans skapa trygghet för människor och samhällen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga. Läs mer om oss här