Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
project-management.jpg

Vill du arbeta med Ground Combats studieportfölj som delprojektledare?

Karlskoga, Sweden
Closing date: 10 March 2024

Vill du påverka och göra skillnad på riktigt? Här bidrar du till att skapa trygghet för människor och samhällen. Det du gör spelar roll.

Din roll

Nu har du chansen att bli en del av ett spännande företag med världsunika och ledande produkter med placering i Karlskoga. Vi söker just nu en engagerad och kommunikativ medarbetare för rollen som Portföljledare som vill vara med och bidra i vår fortsatta tillväxtresa.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att centralisera kring att initiera studier, följa upp budget, tidsplanering, men det ingår även moment som att leda och driva igenom mindre teknikstudier/projekt. Men även att strukturerat följa upp resursplanering tillsammans med sektionschefer och administrera det korrekt samt i våra administrativa verktyg, bland annat Antura.


Rollen är placerad på det nya området Product Maintenance i Ground Combats utvecklingsavdelning. Då såväl rollen som organisationen är delvis ny kommer du ha stor möjlighet att tillsammans med dina närmsta kollegor påverka såväl arbetssätt som arbetsfördelning.

Din profil

Vi söker dig som är strukturerad, engagerad och har viljan att ta ägandeskap. Du vill gärna driva igång studier och väcka medarbetarnas intresse till detta. Du har en mycket god förmåga att hantera stora kontaktytor från olika kompetensområden. Du har en teknisk förståelse och kan hantera parallella aktiviteter samt arbeta uppföljande.

Vi ser gärna att du har en examen från en teknisk högskoleutbildning eller fått motsvarande kunskaper på annat sätt. Även att du tidigare har arbetat med produktutveckling eller inom tillverkningsindustri.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Kontakt:

Mattias Käll, rekryterande chef

E-mail: mattias.kall@saabgroup.com

Alla former av kontakter som inte rör frågor om tjänsten, t ex från rekryteringsföretag/bemanningsföretag/annonssäljare, undanbedes.

Vad du blir en del av

Bakom våra innovationer finns alla de som har gjort det möjligt. Modiga pionjärer och kluriga tänkare. Vardagshjältar och kreativa problemlösare. De som delar djup kunskap och de som utforskar nya områden. Och alla däremellan.

Här har du chansen att påverka och bidra på ditt unika sätt. Allt från att utveckla kod och bygga imponerande försvars- och säkerhetslösningar till att ta en kaffe med en kollega. Varje bidrag räknas. Vi ger dig möjlighet att anta utmaningar och skapa smarta innovationer. I vår vänliga och tekniksmarta värld finns plats för dig att växa. Vi finns här för att tillsammans skapa trygghet för människor och samhällen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga. Läs mer om oss här

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.