Skip to content Go to main navigation Go to language selector
information-technology-services-334524531.jpeg

Vill du arbeta med mjukvaruutveckling tillsammans med oss?

Linköping, Sweden
Closing date: 5 January 2023

Nu har du chansen att vara en del av vårt härliga team i utvecklingen av kärnan i gripens mjukvara, avionikplattformen. Ta chansen nu, du kommer både få ha superroligt, samtidigt som du lär dig otroligt mycket.

Din framtida utmaning

Som utvecklare hos oss kommer du ingå i ett härligt team med uppgift att utveckla flygplanets grundplattform (datorarkitektur, mjukvaruarkitektur, implementation av lågnivå- och säkerhetskritisk mjukvara). Du kommer att arbeta med hela kedjan alternativt delar av kedjan inom mjukvaruutvecklingen av avionikplattformen för Gripen E/F. Du kommer att lösa tekniska problem både i team och självständigt, där det är viktigt att du delar med dig av dina kunskaper men även tar in dina kollegors perspektiv.

Vi är måna om att du hittar en plats i organisationen där du känner att du kan utvecklas och bidra till verksamheten.

Din Profil

  • Du känner dig bekväm med programmering i C++, C, Java och/eller Python.

  • Du har teknisk utbildning med mjukvaruinriktning.

  • Du har god kommunikationsförmåga i tal och skrift på svenska och engelska.

  • Du trivs med att lösa uppgifter i team, men är även trygg med självständigt arbete.

  • Du vågar fråga om hjälp när situationen kräver.

  • Du sprider energi och kommer med förslag på förbättringar på ett konstruktivt sätt.

 

Det viktigaste är dock att du har rätt grundinställning och en vilja att lära dig och utvecklas.

 

Vad erbjuder vi?

  • Du får arbeta med superkunniga utvecklare, som kommer att stötta och coacha dig i ditt arbete,

  • Du får arbeta i en miljö som erbjuder personlig utveckling, där vi har förbättringsfredag en gång i månaden för att få utlopp för vår kreativitet.

  • Du får vara inom ett team där vi respekterar och inkluderar varandra.

  • Du får arbeta med en unik avionikplattform som sticker ut på marknaden.


Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. 


Vad du blir en del av

Affärsområdet Aeronautics är en innovativ leverantör av flygplanssystem i världsklass och har ett brett utbud av supportlösningar inom civil och militär luftfart. Inom affärsområdet bedrivs forskning, utveckling och produktion av militära flygplanssystem. Vi säkrar framtiden inom flygindustrin genom forskning och studier av innovativa flygsystem och vidareutveckling av våra produkter. Läs mer om oss här

Som medarbetare på Aeronautics blir du en del av en organisation som präglas av mångfald, samarbete och supportande medarbetarskap, och där ständigt lärande och balans i livet värderas högt. Du får arbeta i en innovativ och kreativ arbetsmiljö där du har möjlighet att bygga en långsiktig och givande karriär. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Observera att du kan ansöka på antingen svenska eller engelska.


Välkommen in med din ansökan redan idag!

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.