Skip to content Go to main navigation Go to language selector
information-technology-services-334524531.jpeg

Vill du jobba med kod som gör skillnad?

Linköping, Sweden
Closing date: 31 August 2022

Hos oss på Software Systems på Saab Dynamics får du möjligheten att jobba i en del av Saab som är mer av det lilla företaget i det stora, med en bredd i teknik och kontaktytor som är utöver det vanliga.

Vad kan vi erbjuda?

  • Möjligheter att jobba mot olika produkter inom undervatten- samt missilsystem
  • Möjligheter att få jobba brett inom alla delar av ett utvecklingsprojekt (dvs kravanalysera, planera, designa, koda och testa)
  • Möjligheter att programmera inom alla delar av programvaruutveckling inom våra inbyggda realtidssystem: från HW-nära till användarinterface
  • Möjligheter att testa olika roller i anslutning till vår agila metodik och utvecklingsprocess som teamledare, SW-arkitekt, systemingenjör, sw/systemtestare m.m.
  • Möjligheter att arbeta med DevOps för att förbättra våra processer, metodik och verktyg för att kunna arbeta mer effektivt
  • Möjligheter att påverka hur och vart vi är på väg genom teknikstudier och teknikspaningar för att bibehålla vår innovativa och världsledande produktportfölj

Detta ger en unik variation av arbetsuppgifter vilket innebär att det finns stora möjligheter att forma sin roll efter eget intresse. Det ger även stora utvecklingsmöjligheter i din fortsatta karriär.

Gillar du problemlösning och att arbeta i ett team? Har du en högskoleutbildning eller bakgrund inom mjukvaruutveckling med fokus på C/C++?

Välkommen med din ansökan idag!

Ditt nästa steg?

Urval och intervjuer sker löpande så oavsett om du är i början av din karriär eller om du har några års erfarenhet, skicka in din ansökan redan idag om detta känns som din kommande utmaning!

Sista ansökningsdag: 2022-08-31

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Du behöver även kunna läsa och skriva svenska och engelska obehindrat då det är ett vanligt krav från våra kunder.

Placeringsort är Linköping.

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Läs mer om oss här

På Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflagelösningar, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus är du som jobbar med oss en del av vår mission. Vi jobbar i nära samarbete med att utveckla, tillverka och underhålla våra världsledande produkter, system och lösningar till kunder över hela världen. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Saab är stolt karriärföretag 2022 - läs mera här.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.