Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
manufacturing.jpg

Vill du vara med på en spännande tillväxtresa

Linköping, Sweden
Closing date: 3 April 2023

Bli en del av Saabs växande produktionsavdelning

Saabs produktionsavdelning är inne i en stor utvecklingsfas och vi behöver bli fler. Vill du bidra till ett högre syfte? Då är Saab rätt företag för dig!

Vi söker dig med relevant utbildning och/eller erfarenhet inom industri som vill vara med på vår resa. Till våra verksamheter i Karlskoga och Linköping söker vi fler projektledare, kvalitetsingenjörer, kvalitetstekniker, produktionstekniker, testingenjörer, IT Business Analysts, riskledare, kalkylerare, ledare med flera.

Vår verksamhet bedrivs på flertalet orter i Sverige och internationellt.

Så, har du samma bild av vad som är viktigt i arbetslivet som vi har?

Inom Saab tror vi på våra medarbetare och deras förmågor vilket innebär att vi erbjuder dig en trygg, inkluderande miljö med ett öppet klimat där du som medarbetare kan växa och utvecklas till den bästa versionen av dig. Vi är stolta över att vara riktigt duktiga på innovation, i kombination med stort engagemang hittar vi de smartaste lösningarna för våra kunder.

  • Vi vet att vi är varandras arbetsmiljö, därför stöttar vi varandra till att göra vårt bästa.

  • Vi arbetar hårt för att ha de bästa ledarna som stöttar och coachar våra medarbetare till fortsatt utveckling.

  • Vi arbetar för en kultur som bygger på ömsesidigt förtroende, där vi välkomnar mångfald.

Låter det här som något du vill bidra till? Vill du bli en del av oss? Då kan du skicka in en öppen intresseanmälan här som innehåller ett CV och ett personligt brev (max en sida).

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. 

Vad du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Läs mer om oss här

På Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflagelösningar, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus är du som jobbar med oss en del av vår mission. Vi jobbar i nära samarbete med att utveckla, tillverka och underhålla våra världsledande produkter, system och lösningar till kunder över hela världen. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.