Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
project-management.jpg

Vill du vara med? Vill du arbeta med underhåll, tekniska tjänster och stöd till Försvarsmakten?

Växjö, Sweden
Closing date: 7 July 2023

Your role

Vi söker dig som vil vara med och bygga vårt team och samverkan. Du vill vara med och utveckla en nya områden som exempelvis drönare (UAS/RPAS) likväl som att vi också har behov till befintliga områden där vi arbetar med systemens alla faser; från anskaffning, via drift till avveckling, men med huvudfokus på driftsfasen. Vi arbetar med arbetsuppgifter som exempelvis underhåll & reparationer, modifieringar, tekniskt stöd, underhållsberedning och dokumentation i projekt- och uppdrag i affärer nära kund och användare. Resor kan förekomma.

Vi söker teammedlemmar inom flera olika kompetensområden:

  • Tekniker & fältservice tekniker
  • Systemingenjörer
  • Projektledare
  • ILS-ingenjör
  • Drönarpilot/fjärrpilot

Your profile

Du bidrar till teamwork och ett fint arbetsklimat, och får gärna ha ett glatt humör, inspirera och motivera dina kollegor. Att du är nyfiken, har drivkraft, tar initiativ, tar ansvar och kan arbeta mot gemensamma mål.

Vi ser gärna att du har en utbildning inom relevanta områden, körkort och god kommunikationsförmåga i tal och skrift, både på svenska och engelska. Meriterande är erfarenhet av förebyggande underhåll och reparationer, inte minst på system med elektronik/teleteknik, samt kunskap om Försvarsmaktens och FMV materiel/system, regler och processer.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och viljan att lära och utvecklas och är intresserad av både juniora och seniora sökande.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

What you will be a part of

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Läs mer om oss här

På Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflagelösningar, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus är du som jobbar med oss en del av vår mission. Vi jobbar i nära samarbete med att utveckla, tillverka och underhålla våra världsledande produkter, system och lösningar till kunder över hela världen. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Vill du vara med och bidra till en säkrare värld? Det är ett grundläggande mänskligt behov och en mänsklig rättighet att känna trygghet. Saab utvecklar innovativa, högteknologiska och kostnadseffektiva system för att öka tryggheten för samhällen och människor.

Försvarsmaktens tillväxt skapar en ökad efterfrågan och möjligheter att utöka vår verksamhet i Växjö och Halmstad. Vi söker nya teammedlemmar till vår verksamhet avseende luftvärns- och artillerisystem med radar-, sensor-, elektronik-, fordons- och vapenmateriel samt drönare (UAS/RPAS). Det handlar om att Saabs vision ”Keeping people and society safe” i praktiken.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut samt att du kan ansöka på både svenska och engelska.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.