Skip to content Go to main navigation Go to language selector
manufacturing.jpg

Warehouse & Production Manager

Halmstad, Sweden
Closing date: 11 December 2022

Är du redo för en ny utmaning? Har du förmågan att leda och inspirera din omgivning att prestera i en spännande verksamhet? Vi söker nu en driven och kommunikativ ledare för att komplettera vår ledningsgrupp!

Din roll

Produktionen inom Radar Solution, Saab Surveillance, utökar just nu sin verksamhet till Halmstad där vi nu söker efter en chef att leda denna avdelning.

Production Halmstad är en avdelning inom Lean Manufacturing and Logistics som kommer vara ansvarig för förrådshantering, godsmottagning och transport samt tillverkning vid denna nyetablering. Du kommer ha ett extra nära samarbete med avdelningen Warehouse & Logistics då du driver en vital del av kedjan i vårt materialflöde till produktionen i Göteborg.

Som chef är det viktigt att arbeta nära dina medarbetare och spendera stor del av din tid ute i verksamheten, för att förstå våra produkter och flöden och hjälpa till där det behövs. Nyckeln för att lyckas i rollen är att identifiera värdeflöden, eliminera slöseri samt leverera i tid, till rätt plats och med rätt kvantitet. Avdelningen kommer bestå av ca 6-10 medarbetare.

Dina arbetsuppgifter

  • Tillsammans med dina medarbetare och supportfunktioner säkerställa att leveranserna kommer i tid med rätt kvantitet och till rätt plats.
  • Du ansvarar för och skall aktivt arbeta för en säker och trygg arbetsmiljö.
  • Du ansvarar för och följer upp avdelningens budget.
  • Tillse att rätt kompetens finns tillgänglig i gruppen för att möta dagens och framtida behov.
  • Coacha och leda din avdelning och dina medarbetare mot överenskomna mål och förbättringsarbeten.

Din profil

En god kommunikativ förmåga är förutsättning i det dagliga arbetet, då personliga möten är en central del i form av medarbetare, supportfunktioner och kunder.

Du är resultatinriktad och har en bra förmåga och vilja att leda i arbete. Du främjar ett öppet, förtroendefullt och innovativt klimat i din organisation såväl som i samarbete med andra funktioner.

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och det är därför viktigt att du delar Saabs värderingar och kontinuerligt arbetar med Surveillance kulturprogram.

Som person förutsätter vi att du gillar logistiska utmaningar och har ett starkt intresse i principerna kring Lean/Agila arbetssätt. Du har ett coachande ledarskap och främjar en motiverad och effektiv grupp, som strävar mot ständig förbättring, sänkta kostnader och leveranser i tid.

Vi söker dig som har

  • Ett starkt intresse och driv för logistik och tillverkning samt Lean/Agila principer som bygger på kompetenskultur, kundfokus och ständiga förbättringar.
  • Erfarenhet av att leda och coacha människor.
  • Erfarenhet från logistik och/eller tillverkning.
  • Affärsförståelse, kundfokus och en förmåga att kombinera strategiskt tänkande med operativa åtgärder.
  • Ett starkt driv, kreativitet och förmåga att generera energi.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad blir du en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Läs mer om oss här
 

Affärsområdet Surveillance erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marina radarer, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Saab är stolt karriärföretag 2022 - läs mera här

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.