Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Resemontörer till vår produktionsenhet System Assembly

Location
Göteborg, Sweden
Closing date
17 August 2022
Apply for this job!

Nu söker vi Resemontörer till vår produktionsenhet System Assembly

Vill du vara med och producera och serva världsledande radarsystem för avancerad radar på Saab Surveillance i Göteborg?
Är du en driftig erfaren montör med öga för kvalité, som har förmåga att se helheten samt gillar att jobba i team på siten i Göteborg och utomlands?

Din roll

Du kommer att bli en del av vårt produktionsteam som ansvarar för slutmontering, kontroll av leveransprodukter för våra olika radarsystem.

Arbetet är slutfasen på en längre förädling där vi monterar, delprovar och slutligen installerar produkterna inför överlämning till kundprojekt.


I tjänsten ingår det att på kort varsel kunna resa ut i världen för att lösa Saabs åtaganden i form av reparation, modifiering och underhåll av radarsystem.

Produktionsenheten System Assembly ansvarar för:

  • Montering, installation, tillverkning och en del elektrisk mätning av antenner, delsystem och radarsystem
  • Reparationer/uppgraderingar och slutinstallation hos kunder över hela världen
  • Kundreparationer av delsystem och antenner

Din profil

Vi söker dig som har stor erfarenhet av montering och förbindning. Du behärskar engelska i tal och skrift. Du kan komma att företräda Saab hos kund och därmed är du gediget lösningsorienterad och tar ett mycket stort ansvar för att driva uppdraget i mål.

Dina personliga egenskaper är viktiga och vi ställer stora krav på samarbetsförmåga då arbetet bedrivs i teamform, där vi alla tar ansvar för kvalité och leverans. Du har förmåga att hantera ständiga förändringar i flödet och har lätt att kommunicera.

Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning eller lång erfarenhet av avancerad montering/förbindning. Erfarenhet av komposit-tillverkning/bearbetning är meriterande.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.  

Vad du blir en del av

Produktionsenheten System Assambly, som är en del av vår verksamhet inom Production i Göteborg, ansvarar för produktion, slutmontering och del provning av leveransprodukter för våra olika radarsystem samt underhåll hos kund.

Som en del av System Assambly kommer du att få en helhetsbild av våra system och arbetet sker ofta i tätt samarbete med en rad intressenter såsom projektledning, ”integration och verifiering” samt andra avdelningar inom Manufacturing.

Vi är idag 17 personer i denna verksamhet. Rollen tillhör IF Metalls avtalsområde.