Skip to content Go to main navigation Go to language selector
human-resources.jpg

Utbildare

Linköping, Sweden
Closing date: 3 October 2022

Vill du ta din kunskap och erfarenhet från Slutmontering eller Sammanbyggnad av JAS39 Gripen ett steg längre? Kanske har du också en pedagogisk ådra som ligger och slumrar? I den här tjänsten har du möjlighet att kombinera dessa!

Din roll

Du kommer att arbeta med att ta fram och genomföra teoretisk och praktisk utbildning, både på svenska och engelska, främst inom kompensområde slutmontering och även sammanbyggnad. I uppdraget ingår förberedelse såsom materialbeställning samt kursadministration. Vi ser också att du är aktiv i vårt förbättringsarbete och du kommer att samarbeta med bland annat produktionsledning och produktionstekniker.

Din profil

Du har gärna erfarenhet från Sammanbyggnad eller Slutmontering, och har en god kommunikativ förmåga samt är pedagogiskt lagd och har en inspirerande personlighet.
 

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. 

Vad du blir en del av

Affärsområdet Aeronautics är en innovativ leverantör av flygplanssystem i världsklass och har ett brett utbud av supportlösningar inom civil och militär luftfart. Inom affärsområdet bedrivs forskning, utveckling och produktion av militära flygplanssystem. Vi säkrar framtiden inom flygindustrin genom forskning och studier av innovativa flygsystem och vidareutveckling av våra produkter. Läs mer om oss här

Som medarbetare på Aeronautics blir du en del av en organisation som präglas av mångfald, samarbete och supportande medarbetarskap, och där ständigt lärande och balans i livet värderas högt. Du får arbeta i en innovativ och kreativ arbetsmiljö där du har möjlighet att bygga en långsiktig och givande karriär.

Saab är stolt karriärföretag 2022 - läs mera här

Aviation Services, en affärsenhet inom affärsområdet Aeronautics, levererar en mängd olika service- och supportlösningar till den militära och kommersiella flygindustrin. Sektionen Aviation Technical Training består av ca 25 medarbetare som utvecklar och genomför utbildningar för flygtekniker, piloter och produktionspersonal. Sektionen växer och söker fler medarbetare för att möta våra kunders behov av utbildning.

Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut. Observera att du kan ansöka på antingen svenska eller engelska.

Välkommen med din ansökan!


Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.