Skip to content Go to main navigation Go to language selector
manufacturing.jpg

CNC operatör

Linköping, Sweden
Closing date: 10 November 2022

Din framtida utmaning

I rollen som CNC-operatör på plåtverkstaden kommer du arbeta i en mindre grupp som har ansvar för tre CNC-maskiner. Du kommer ha huvudansvar för en av dessa men vara flexibel för att stötta upp i de övriga två. Dina arbetsuppgifter består av fräs och du kommer arbeta med materialet aluminium. Du ansvarar för riggning, körning, underhållsarbete samt efterarbete så som att såga, grada och putsa detaljer. Arbetet bedrivs huvudsakligen på dagtid men skift kan förekomma.

Din profil

Vi söker dig som trivs med att vara en del av en grupp där samarbete är nödvändigt för att få helheten att fungera. Samtidigt behöver du ha förmågan att arbeta självständigt och ta ett eget ansvar.  I och med de varierande arbetsuppgifterna så ser vi att du har erfarenhet av CNC och/eller utbildning inom relevant område. Noggrannhet och struktur värderas högt då du på sikt kommer ha ansvar för att godkänna ditt eget arbete. Tjänsten kräver att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad blir du en del av?
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är cirka 18 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett av möjligheternas företag. Ett företag där mångfald ses som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet. Läs mer om oss här.

Du blir en del av affärsområde Aeronautics. Aeronautics är en innovativ leverantör av flygsystem i världsklass, avancerade flygplansstrukturer och ett brett utbud av supportlösningar inom civil och militär luftfart.

I denna rekrytering samarbetar Saab med Skill. Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Daniella Nygren (daniella.nygren@skill.se).

Önskar du att skapa och förnya samtidigt som du utvecklar dig själv i en utmanande miljö, kan Saab mycket väl ha förutsättningarna att få dig att växa. Vi är stolta över en vårdande miljö, där alla är olika men vi delar samma mål - att skydda människor.