Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
manufacturing.jpg

CNC operatör

Linköping, Sweden
Closing date: 27 September 2023

Saab Aeronautics söker driven CNC/ Laser-operatör till sin plåtverkstad

Din framtida utmaning

I rollen som CNC/ Laser operatör på plåtverkstaden kommer du arbeta i en mindre grupp som har bland annat ansvar för en CNC styrd laserskärmaskin. Du kommer ha huvudansvar för laserskärning men vara flexibel för att stötta upp i övriga CNC styrda maskiner vid behov. Dina arbetsuppgifter består av laserskärning och du kommer arbeta med olika metaller så som aluminium, titan och rostfritt stål. Du ansvarar för riggning, körning, underhållsarbete samt efterarbete så som att såga, grada och putsa detaljer. Arbetet bedrivs huvudsakligen på dagtid men skift kan förekomma.

Din profil

Vi söker dig som trivs med att vara en del av en grupp där samarbete är nödvändigt för att få helheten att fungera. Samtidigt behöver du ha förmågan att arbeta självständigt och ta ett eget ansvar.  I och med de varierande arbetsuppgifterna så ser vi att du har erfarenhet av CNC och/eller laserskärning och utbildning inom relevant område. Noggrannhet och struktur värderas högt då du på sikt kommer ha ansvar för att godkänna ditt eget arbete. Tjänsten kräver att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad blir du en del av?
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är cirka 18 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett av möjligheternas företag. Ett företag där mångfald ses som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet. Läs mer om oss här.

Du blir en del av affärsområde Aeronautics. Aeronautics är en innovativ leverantör av flygsystem i världsklass, avancerade flygplansstrukturer och ett brett utbud av supportlösningar inom civil och militär luftfart.

I denna rekrytering samarbetar Saab med Skill. Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut. Du kan ansöka på antingen svenska eller engelska. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här.

Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Daniella Nygren (daniella.nygren@skill.se).

Önskar du att skapa och förnya samtidigt som du utvecklar dig själv i en utmanande miljö, kan Saab mycket väl ha förutsättningarna att få dig att växa. Vi är stolta över en vårdande miljö, där alla är olika men vi delar samma mål - att skydda människor.