Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
manufacturing.jpg

CNC-operatör inom komposit

Linköping, Sweden
Closing date: 6 February 2023

Rollen som CNC-operatör inom komposit.

I rollen som CNC-operatör på kompositavdelningen kommer du tillsammans med ditt team utföra arbete i CNC-maskiner. Avdelningen ansvarar för tillverkning, kvalitet och leverans av material. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av NC-bearbetning samt verifiering av material, gradning och övervakning. I rollen ingår det även truckkörning.

Teamet ansvarar för kvalitet, leverans och effektivitet kopplat till våra produkter. Tillsammans är du och teamet också en viktig del i vårt arbete med ständiga förbättringar. Rollen kräver också ett tätt och prestigelöst samarbete med närstående avdelningar och stödfunktioner.

Skiftarbete förekommer.

Din profil
Vi söker dig med intresse för teknik och tillverkning och ser gärna att du har verkstadsvana sedan innan. Vi söker dig som är en lagspelare som värdesätter en god stämning. Som person ser vi att du kan ta egna initiativ, är ansvarsfull, noggrann och värdesätter god kvalitet på ditt arbete.

Meriterande för tjänsten är utbildning och/eller erfarenhet inom CNC-tillverkning och truckbehörighet A+B. Du har god datavana, meriterande är erfarenhet av affärssystemet ERP. Rollen kräver goda kunskaper i svenska och engelska.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad blir du en del av

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är cirka 18 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett av möjligheternas företag. Ett företag där mångfald ses som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet. Läs mer om oss här.
Du blir en del av affärsområdet Aeronautics. Aeronautics är en innovativ leverantör av flygsystem i världsklass och har ett brett utbud av supportlösningar inom civil och militär luftfart. Som medarbetare på Aeronautics blir du en del av en organisation som präglas av mångfald, samarbete och supportande medarbetarskap, och där ständigt lärande och balans i livet värderas högt. Du får arbete i en innovativ och kreativ arbetsmiljö där du har möjlighet att bygga en långsiktig och givande karriär. 

I denna rekrytering samarbetar Saab med Skill. Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut. Du kan ansöka på antingen svenska eller engelska. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här.

Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Jonna Svenson (jonna.svenson@skill.se)

Önskar du att skapa och förnya samtidigt som du utvecklar dig själv i en utmanande miljö, kan Saab mycket väl ha förutsättningarna att få dig att växa. Vi är stolta över en vårdande miljö, där alla är olika men vi delar samma mål - att skydda människor.