Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
manufacturing.jpg

CNC-operatör inom svarvning

Karlskrona, Sweden
Closing date: 7 August 2024

CNC-Operatör
Drivs du av att se dina idéer bli verklighet? Välkommen till vår spännande och teknikintensiva värld.

Din roll

Vi söker nu CNC-operatörer till vår unika produktion av senaste teknikens ubåtar och ytfartyg på ett av världens modernaste skeppsvarv.

I din roll kommer du att arbeta med nyinstallation, underhåll och reparation.

Du kommer vara en del i ett team som arbetar med bearbetning av material som sedan ska användas i produktion.

För att lyckas som CNC-operatör hos oss så ser vi att du är samarbetsvillig, lösningsorienterad och noggrann. 

Din profil

Krav

 • Tidigare erfarenhet som CNC-operatör inom antingen svarv, fräs eller karusellsvarv

 • CNC utbildning

 • Goda kunskaper i ritningsläsning

 • Arbetat med att ställa maskinen

 • Bearbetat större detaljer

 • Arbetat med Mazatrol eller Heidenhain

 • Skriva program efter ritning

 • Arbetat i MasterCAM

 • Tidigare erfarenhet av enstyckstillverkning är meriterande

Meriterande

 • Erfarenhet av mazatrol smooth eller mastercam
 • Erfarenhet av manuella maskiner

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Bakom våra innovationer finns alla de som har gjort det möjligt. Modiga pionjärer och kluriga tänkare. Vardagshjältar och kreativa problemlösare. De som delar djup kunskap och de som utforskar nya områden. Och alla däremellan.

Här har du chansen att påverka och bidra på ditt unika sätt. Allt från att utveckla kod och bygga imponerande försvars- och säkerhetslösningar till att ta en kaffe med en kollega. Varje bidrag räknas. Vi ger dig möjlighet att anta utmaningar och skapa smarta innovationer. I vår vänliga och tekniksmarta värld finns plats för dig att växa. Vi finns här för att tillsammans skapa trygghet för människor och samhällen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga. Läs mer om oss här


Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.