Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
manufacturing.jpg

Detaljberedare

Karlskrona, Sweden
Closing date: 25 June 2024

Detaljberedare

Drivs du av att se dina idéer bli verklighet? Välkommen till vår spännande och teknikintensiva värld.

Din roll

I din roll som detaljberedare arbetar du i såväl nybyggnads- som moderniseringsprojekt av ubåtar och ytfartyg. Du kommer att vara en del i samarbetet mellan konstruktion/teknisk beredning och produktion vid utvecklingen och integrationen av nya tekniska lösningar.

Som Detaljberedare skapar du arbetsordrar utifrån ett färdigt produktionsunderlag och planerar för ett effektivt produktionsgenomförande i produktionsanläggningens utrustningar och processer. Den färdiga beredningen lämnas över till produktion och när det är dags att börja tillverkningen så är du ett stöd i uppstarten av arbetet. Ditt dagliga arbete har flera tvärfunktionella gränssnitt och vardagen innehåller, förutom kontinuerliga avstämningar med produktionspersonal, ofta en dialog med Tekniska beredare, Produktionstekniker samt även i vissa fall med konstruktörer.

Din profil

Som person är du nyfiken och relationsskapande samt har ett driv att hitta lösningar som optimerar produktionsarbetet. Vi söker dig med ett genuint intresse för teknik och som förstår vikten av att interagera och arbeta tvärfunktionellt för att hitta de bästa svaren på komplexa problem.

Krav

  • Utbildning inom maskinteknik eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

  • God kommunikationsförmåga på svenska och engelska, i tal och skrift

  • Stort tekniskt intresse och ett nyfiket förhållningssätt

Meriterande

  • Marin industri, process- eller verkstadsindustri inom området komposit

  • Storskaliga, komplexa utvecklingsprojekt och verksamheter

  • Konstruktion och framtagning av produktionsunderlag

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Bakom våra innovationer finns alla de som har gjort det möjligt. Modiga pionjärer och kluriga tänkare. Vardagshjältar och kreativa problemlösare. De som delar djup kunskap och de som utforskar nya områden. Och alla däremellan.

Här har du chansen att påverka och bidra på ditt unika sätt. Allt från att utveckla kod och bygga imponerande försvars- och säkerhetslösningar till att ta en kaffe med en kollega. Varje bidrag räknas. Vi ger dig möjlighet att anta utmaningar och skapa smarta innovationer. I vår vänliga och tekniksmarta värld finns plats för dig att växa. Vi finns här för att tillsammans skapa trygghet för människor och samhällen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga. Läs mer om oss här

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.