Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
manufacturing.jpg

Driftstekniker

Göteborg, Sweden
Closing date: 9 July 2024

Vill du påverka och göra skillnad på riktigt? Här bidrar du till att skapa trygghet för människor och samhällen. Det du gör spelar roll.

Vi söker nu flera driftstekniker till sektionen Production Engineering & Support. Välkommen att skicka in din ansökan!

Din roll

I denna roll, kommer du praktiskt att stötta produktionen inom allt från inköp till montering av produktionsutrustning. Du kommer vara en del av team Shop Floor Maintenace som idag består av ett team som är i en expansionsfas. Teamet är ansvariga för support till Produktion inom våra tre områden ”Clothes, Consumables och Work Space (CCW)”, där vi nu expanderar inom ESD-området och skapar ytterligare ett område: Production Engineering & Support ESD (CCWE). CCWE är en sektion som arbetar med produktionssupport, både rent praktiskt med även strategiskt inom produktionsteknikområdet. Vi tillhör avdelningen Production Development och arbetar nära vår produktion.

Din profil

Du är en person med stort driv och engagemang. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från supportverksamhet. Du ser service som en självklarhet, är flexibel och gillar att hitta nya lösningar.

Du har antigen en gymnasial utbildning inom el- eller industriteknik och/eller en mångårig arbetslivserfarenhet där du har arbetat i eller nära industriproduktion. Du behärskar engelska på god nivå, i både tal och skrift samt pratar flytande svenska.

Vi ser det som meriterande om du också har följande:

Anställningar inom ESD-området

El-behörighet

Certifierad inom ESD

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Bakom våra innovationer finns alla de som har gjort det möjligt. Modiga pionjärer och kluriga tänkare. Vardagshjältar och kreativa problemlösare. De som delar djup kunskap och de som utforskar nya områden. Och alla däremellan.

Här har du chansen att påverka och bidra på ditt unika sätt. Allt från att utveckla kod och bygga imponerande försvars- och säkerhetslösningar till att ta en kaffe med en kollega. Varje bidrag räknas. Vi ger dig möjlighet att anta utmaningar och skapa smarta innovationer. I vår vänliga och tekniksmarta värld finns plats för dig att växa. Vi finns här för att tillsammans skapa trygghet för människor och samhällen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga. Läs mer om oss här