Skip to content Go to main navigation Go to language selector
manufacturing.jpg

Elektriker

Karlskrona, Sweden
Closing date: 30 August 2022

Saab representerar spetskompetens i världsklass inom det örlogsmarina segmentet – både över och under vattenytan. Vi konstruerar, bygger och vidmakthåller ubåtar och örlogsfartyg baserade på avancerad smygteknik. Våra kunder finns inom svenska försvarsmakten men även inom utländska försvarsmakter och företag. Vi erbjuder dig goda möjligheter att utvecklas tillsammans med oss och att arbeta med den senaste tekniken inom det marina området. Din vilja till utveckling och dina personliga egenskaper väger tungt när vi nu utökar vår avdelning.

Din framtida utmaning

Att arbeta i vår produktion ställer krav på dig som medarbetare. Den utmanande arbetsplatsytan ombord gör samarbetet över avdelningsgränserna vitalt. Arbetet innebär nyinstallation, underhåll, reparation av installationer. Därför bör du ha en förmåga att samarbeta och uppfatta hur ditt arbete kommer att påverka dina arbetskamraters arbete. Vi söker nu fartygselektriker det är ett spännande och utmanande arbete och med goda möjligheter till framtida utvecklingsmöjligheter.

Den du är idag

En glad och positiv kille eller tjej med stort driv och som gärna vill utvecklas i ditt arbete. Du har en gymnasieutbildning inom el/energi eller motsvarande. Du trivs med att arbeta och uppträda strukturerat och professionellt i olika uppkomna situationer.

Krav

  • EL/Tele utbildning

  • Praktisk erfarenhet av hantering olika mätsystem där datoriserade mätsystem är meriterande.

  • Ritning- och schemaläsning

  • Komponentkännedom

  • Datavana

Meriterande

  • Tidigare arbetslivserfarenhet av marina elkraftssystem

  • Elsäkerhetsutbildning samt erfarenheter av PLC system

  • Certifikat för lödning av elektriska och elektroniska system

  • Engelska i tal och skrift

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

I denna rekrytering samarbetar Saab med Skill, Har du frågor kontakta ansvarig rekryterare Nina Torebrink, 0455-10405 nina.torebrink@skill.se Mikaela Samuelsson, 0455-325362, mikaela.samuelsson@skill.se 

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.