Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
information-technology-services-334524531.jpeg

Erfaren IT-expert? Ta chansen och bli en del av Saab!

Linköping, Sweden
Closing date: 30 August 2024

Vill du vara med och påverka i det större sammanhanget? På Saab bidrar du till hållbarhet som håller människa och samhälle säkert. Tillsammans kan vi påverka – Din del är viktig

Din roll
Som IT-expert kommer du att ingå i ett team som ansvarar för att övervaka IT-drift, installationer och underhåll av våra komplexa utvecklings- och produktionsmiljöer. Din expertis kommer bidra till att forma en smidig verksamhet genom att säkerställa nätverkseffektvitet, systemsäkerhet och optimal prestanda. 

Här kommer du tillsammans med kompetenta kollegor att utgöra ryggraden i vår IT-infrastruktur och arbeta i en innovativ miljö. Tillsammans arbetar ni mot uppdraget att hålla människor och samhällen säkra.

På Saab erbjuder vi flera spännande roller inom IT området på flera av våra orter i Sverige.


 Några av de positioner där vi söker din expertis inom:

  • Systemadministratörer
  • Applikationsspecialister
  • DevOps/DevSecOps
  • IT-Arkitekter
  • Specialist inom IT-säkerhet
  • Dataingenjörer (BI or AI)
  • Systemtestare

Din profil

För att trivas på Saab tror du på en kultur av nyfikenhet, tillit och samarbete. Det spelar ingen roll om du är i början av din karriär eller är expert inom ditt område, det viktigaste är att du delar vår passion för IT och ny spännande teknik!

Vi ser gärna att du har några års relevant erfarenhet eller utbildning inom IT och har ett intresse för att ständigt lära dig och utvecklas inom IT området. 

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsskyddsplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.
 

Det du blir del av
Bakom våra innovationer finns alla de som har gjort det möjligt. Modiga pionjärer och kluriga tänkare. Vardagshjältar och kreativa problemlösare. De som delar djup kunskap och de som utforskar nya områden. Och alla däremellan.

Här har du chansen att påverka och bidra på ditt unika sätt. Allt från att utveckla kod och bygga imponerande försvars- och säkerhetslösningar till att ta en kaffe med en kollega. Varje bidrag räknas. Vi ger dig möjlighet att anta utmaningar och skapa smarta innovationer. I vår vänliga och tekniksmarta värld finns plats för dig att växa. Vi finns här för att tillsammans skapa trygghet för människor och samhällen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga. Läs mer om oss här