Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
Installation in HQ

Förvandla din passion för elektronik till verklighet – ta nästa steg och bli en del av oss!

Karlskoga, Sweden
Closing date: 20 August 2024

Vill du påverka och göra skillnad på riktigt? Här bidrar du till att skapa trygghet för människor och samhällen. Det du gör spelar roll.

Din roll

Vi söker dig som drivs att lösa tekniska utmaningar och som vill vara med och skapa framtidens elektronik. Som elektronikingenjör på Saab får du möjlighet att vara med och designa och utveckla avancerade elektroniska system och produkter. Som ingenjör kommer du att vara involverad under hela produktens livscykel och vara en viktig pusselbit i vår resa mot att skapa nästa generations försvarssystem. Du kommer att vara en del av ett team som tar teknologin till nya höjder och som tillsammans skapar innovativa och smarta lösningar.

Våra engagerade och kreativa team inom elektronik väntar på dig för att tillsammans utforska och utveckla den senaste tekniken. Oavsett om det handlar om utveckling, konstruktion, design av kretskort, teststrategier, kablage eller skapandet av prototyper, så finns det en värld av möjligheter att utforska.

Din profil

För att trivas på Saab tror du på en kultur av nyfikenhet, tillit och lagarbete. Det spelar ingen roll om du är i början av din karriär eller är expert inom ditt område, det viktigaste är att du delar vår passion för utveckling och ny spännande teknik!

Som en del av vårt team kommer du att få möjlighet att arbeta med de senaste verktygen och teknologierna inom branschen. Vi söker dig med kunskap och erfarenhet inom bland annat verktyg som; VHDL, FPGA och/eller ASICS. Även andra verktyg som C/C++, CAD, Catia, Matlab, Solid Works och PCB/PCBA Design förekommer. Våra team är mångsidiga och vi tror på att olika perspektiv och erfarenheter kan bidra till att skapa ännu bättre lösningar. Så oavsett tidigare erfarenhet och arbetsbakgrund är du mer än välkommen att vara med och forma framtidens teknologi.

På vårt kontor i Karlskoga erbjuder vi en bred variation av spännande roller inom elektronik. Oavsett om du är elektronikingenjör, elektronikutvecklare, elektronikkonstruktör, elingenjör eller projektledare, finns det möjligheter för dig att växa och utvecklas tillsammans med oss!  

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Det du blir en del av

Bakom våra innovationer finns alla de som har gjort det möjligt. Modiga pionjärer och kluriga tänkare. Vardagshjältar och kreativa problemlösare. De som delar djup kunskap och de som utforskar nya områden. Och alla däremellan.

Här har du chansen att påverka och bidra på ditt unika sätt. Allt från att utveckla kod och bygga imponerande försvars- och säkerhetslösningar till att ta en kaffe med en kollega. Varje bidrag räknas. Vi ger dig möjlighet att anta utmaningar och skapa smarta innovationer. I vår vänliga och tekniksmarta värld finns plats för dig att växa. Vi finns här för att tillsammans skapa trygghet för människor och samhällen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga. Läs mer om oss här