Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
Installation in HQ

Ingenjör för test och verifiering

Linköping, Sweden
Closing date: 9 June 2024

Drivs du av att se dina idéer bli verklighet? Välkommen till vår spännande och teknikintensiva värld.


Din roll

Vi är i ett expansivt skede och söker flera nya medarbetare till sektionen systemverifiering i Linköping. Här simulerar vi, testar och verifierar våra produkter på systemnivå så att de fungerar ihop som hela vapensystem och tillsammans med våra kunders system.

Vi hjälps åt och ingen ska behöva kunna allt. I våra arbetsuppgifter ingår exempelvis:

  • Kravhantering, verifieringsplanering och genomförande av test och analys

  • Utveckling och verifiering av testutrustning och simulatorer

  • Genomförande av verifiering, utprovning och systemtest

  • Metodikutveckling för verifiering och test

  • Granskning och godkännande av projektplaner ur ett verifieringsperspektiv

  • Täta kontakter med system, mjukvara och produktion

Arbetet sker i en miljö med kompetenta medarbetare där vi är generösa med vår kunskap vilket främjar allas lärande och utveckling. Vi värnar om att vara en inkluderande arbetsplats där gemenskap, stimulerande arbetsuppgifter och trivsel står högt i kurs.

Du kommer att arbeta i ett team vars huvudsakliga uppdrag är att säkerställa att vi når de krav som ställs av våra kunder och myndigheter vad gäller säkerhet, kvalitet och funktion. Vi har en blandad åldersstruktur och för oss är det av stor vikt att man som ny medarbetare känner sig välkommen och inkluderad.

Din profil

Vi söker dig med yrkeserfarenhet av test/verifiering och gärna med en examen från ett tekniskt universitet, det är meriterande med erfarenhet från både hårdvara och mjukvara. Vi söker dig som är intresserad av tekniskt komplexa system och som brinner för att utvecklas tillsammans med oss.

Hos oss är ingen dag den andra lik och här får du chansen att använda både din breda kunskap och din djupa. Vi söker dig som trivs med att jobba i team och stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper där våra ledord Precision - Teamwork - Resultat står i centrum.
 

För att vara framgångsrik hos oss behöver du kunna läsa och skriva teknisk dokumentation på både svenska och engelska.
 

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. Befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Bakom våra innovationer finns alla de som har gjort det möjligt. Modiga pionjärer och kluriga tänkare. Vardagshjältar och kreativa problemlösare. De som delar djup kunskap och de som utforskar nya områden. Och alla däremellan.

Här har du chansen att påverka och bidra på ditt unika sätt. Allt från att utveckla kod och bygga imponerande försvars- och säkerhetslösningar till att ta en kaffe med en kollega. Varje bidrag räknas. Vi ger dig möjlighet att anta utmaningar och skapa smarta innovationer. I vår vänliga och tekniksmarta värld finns plats för dig att växa. Vi finns här för att tillsammans skapa trygghet för människor och samhällen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga. Läs mer om oss här