Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
manufacturing.jpg

Kantpressning och valsningsoperatör

Karlskrona, Sweden
Closing date: 8 October 2023

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning - att göra världen till en säkrare plats.

Vad du blir en del av

Saab representerar spetskompetens i världsklass inom det örlogsmarina segmentet - både över och under vattenytan. Vi konstruerar, bygger och vidmakthåller ubåtar och örlogsfartyg baserade på avancerad smygteknik. Våra kunder finns inom svenska Försvarsmakten men även inom utländska försvarsmakter och företag. Vi erbjuder dig goda möjligheter att utvecklas tillsammans med oss och att arbeta med den senaste tekniken inom det marina området. Din vilja till utveckling och dina personliga egenskaper väger tungt när vi nu utökar vår avdelning.

Saab har påbörjat produktionen av världens modernaste ubåtar med den absolut senaste tekniken. Samtidigt skapar vi i Karlskrona ett av världens modernaste skeppsvarv. Vi behöver dig!

Din framtida utmaning

Som valsoperatör/kantpressare kommer du vara en del i ett team som arbetar med bearbetning och formning av olika material, som sedan ska användas i produktion. Viktigt att du har ett stort teknik intresse och viljan av att utveckla och lära dig nytt. Du kommer utmanas varje dag och du kommer utveckla dina egna kunskaper och växa som person.

Vem är du

Vi ser att du har en industriteknisk bakgrund, med erfarenhet inom kantpressning/kantbockning eller valsning.

Krav:

Industriteknisk gymnasium

Erfarenhet av kantpressning, riktning och valsning.

Goda kunskaper om ritningsläsning.

Meriterande:

Truckkort/Traverskort

För att passa hos oss är det viktigt att du är en glad och positiv person som vill utvecklas. Som operatör hos oss är det viktigt att du sedan tidigare har ett öga för noggrannhet och kvalité.
Arbetets karaktär gör att du bör behärska engelska.

Att arbeta i vår produktion ställer krav på dig som medarbetare. Den hårda konkurrensen om utrymme, gör samarbetet över avdelningsgränserna vitalt. Därför bör du ha en förmåga att samarbeta och uppfatta hur ditt arbete kommer att påverka dina arbetskamrater arbete.

Arbetstiderna är dagtid/skift kan förekomma.

Anställningar sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

I denna rekrytering samarbetar Saab med Skill, Har du frågor kontakta ansvarig rekryterare Elin Larsson, 0455-325363, elin.larsson@skill.se eller Maria Ericson, 0455-325364, maria.ericson@skill.se

Om Saab
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.