Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
manufacturing.jpg

Kretskortsmontör

Linköping, Sweden
Closing date: 20 June 2024

Vi tror att framsteg och möjligheter skapas bäst tillsammans. Välkommen till en plats där samarbete gör skillnad.

Din roll

I rollen som kretskortsmontör hos oss i kommer du få ett omväxlande arbete där fokus ligger på tillverkning av kretskort till missil- och undervattensystem, där moment som lödning, limning och lackning förekommer. Du kommer att bli en del av ett härligt team som längtar efter att få välkomna dig och inkludera dig i vår starka gemenskap. Vi ser till att ha roligt på jobbet och stöttar varandra om det behövs. Hos oss får du stora möjligheter att påverka och tillsammans driver vi en ständig förbättring och utveckling av vår verksamhet.


Vi är i en tillväxtresa och står inför spännande utmaningar för att möta kundernas efterfrågan, där intresset för våra produkter fortsätter att vara stort på marknaden. I rollen som montör kommer du därför få vara delaktig i vår vidareutveckling inom en mängd områden för att vara konkurrenskraftiga.

Tjänstorten kommer vara Tannefors, där enstaka resor kan förekomma.

Din profil

Detta är tjänsten för dig som har ett öga för detaljer och som trivs med att jobba fokuserat och med ett högt kvalitetstänk! Du är noggrann, har ett engagemang, personligt driv och du vill få vara med och bidra till förbättring och utveckling. Vi tror att du som trivs bäst hos oss är social, ödmjuk och en initiativtagare. Vidare tror vi att du är flexibel och trivs med att jobba tillsammans med andra för att nå gemensamma mål.

För att lyckas och trivas i rollen har du:

  • minst gymnasieutbildning och tidigare praktisk arbetslivserfarenhet.

  • Erfarenhet av arbete i mikroskop

  • ESD-kännedom

  • Kunskaper i ritningsläsning (elschema)

  • God datorvana

  • Goda kunskaper i engelska och svenska i såväl tal som skrift, då båda förekommer i arbetet.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.
 

Vi tillämpar alltid löpande urval i våra rekryteringsprocesser och tjänsten kan komma att tillsättas före utgångsdatum. Välkommen med din ansökan redan idag!

Vad du blir en del av

Bakom våra innovationer finns alla de som har gjort det möjligt. Modiga pionjärer och kluriga tänkare. Vardagshjältar och kreativa problemlösare. De som delar djup kunskap och de som utforskar nya områden. Och alla däremellan.

Här har du chansen att påverka och bidra på ditt unika sätt. Allt från att utveckla kod och bygga imponerande försvars- och säkerhetslösningar till att ta en kaffe med en kollega. Varje bidrag räknas. Vi ger dig möjlighet att anta utmaningar och skapa smarta innovationer. I vår vänliga och tekniksmarta värld finns plats för dig att växa. Vi finns här för att tillsammans skapa trygghet för människor och samhällen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga. Läs mer om oss här