Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
Installation in HQ

Kvalitetsansvarig i projekt

Halmstad, Sweden
Closing date: 22 June 2024

Vi tror att framsteg och möjligheter skapas bäst tillsammans. Välkommen till en plats där samarbete gör skillnad.

Din roll

Vill du bli vår nya expert på kvalitét i projekt? Din uppgift blir att anta rollen som kvalitetsansvarig i våra uppdrag och projekt genom att arbeta fram kvalitetsplaner som är anpassade för de specifika projekten, och därefter implementera dem. Du kommer också att få vara med att utveckla arbetssätt och samordna dessa frågor inom avdelning och med tiden hoppas vi också att du kommer bli så trygg i din roll att du kommer ha möjlighet att stötta andra inom avdelningen med samma roll.

Du kommer att ingå i ett team för Business support i vår verksamhet avseende avancerade vapensystem med radar-, sensor-, elektronik-, fordons- och vapenmateriel samt drönare. Vi arbetar med underhåll, vidmakthållande och systemintegration med system bestående av både hård- och mjukvara i projekt- och uppdrag i affärer nära kund och användare.

Resor i tjänsten förekommer.

Din profil

Vi söker nu en engagerad och kunnig kvalitetsansvarig till våra uppdrag och projekt! Vi tror att du som är intresserad av den här rollen har erfarenhet av kvalitetsarbete i projekt, och vi ser gärna att du har en teknisk utbildning inom exempelvis elektronik eller mekanik. Det är även meriterande om du har kunskap om Försvarsmaktens och FMV:s regler, processer, material och system. Körkort och god kommunikationsförmåga i tal och skrift, både på svenska och engelska är ett krav.

Som person är du nyfiken och ständigt söker efter nya lösningar och förbättringar. Du är trygg i dig själv och har en stark drivkraft som gör att du tar stort ansvar för ditt arbete och hela projektets framgång. Din initiativförmåga är en av dina starkaste egenskaper, och du tvekar inte att ta ledningen och föreslå nya idéer när det behövs.

Det viktigaste för oss är att du bidrar till ett gott teamwork och en positiv arbetsmiljö, gärna med ett glatt humör som inspirerar och motiverar dina kollegor. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper samt viljan att lära och utvecklas, och vi välkomnar både juniora och seniora sökande.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Vad du blir en del av

Bakom våra innovationer finns alla de som har gjort det möjligt. Modiga pionjärer och kluriga tänkare. Vardagshjältar och kreativa problemlösare. De som delar djup kunskap och de som utforskar nya områden. Och alla däremellan.

Här har du chansen att påverka och bidra på ditt unika sätt. Allt från att utveckla kod och bygga imponerande försvars- och säkerhetslösningar till att ta en kaffe med en kollega. Varje bidrag räknas. Vi ger dig möjlighet att anta utmaningar och skapa smarta innovationer. I vår vänliga och tekniksmarta värld finns plats för dig att växa. Vi finns här för att tillsammans skapa trygghet för människor och samhällen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga. Läs mer om oss här