Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Kvalitetsledare

Location
Huskvarna, Sweden
Closing date
3 February 2021
Apply for this job!

Kvalitetsledare för verksamhetsutveckling och kvalitetssäkring av projekt

Din roll

Du kommer att vara operativ kvalitetsledare med fokus på kvalitetssäkring inom kund- och outsourcingprojekt samt verksamhetsutveckling. Din huvudinriktning blir därför att jobba med att supportera och följa upp att projekt  genomförs i enlighet med etablerade processer med fokus på kvalitetspåverkande aktiviteter såväl teknik, konfiguration som arbetsprocessförbättringar. Du som kvalitetsledare är den röda tråden i projekten och här finns möjligheter att vara med från offert till leverans.

En del i rollen är att vidareutveckla våra metoder för styrning och granskning av projekt samt kvalitetsbristkostnader. Du kommer också att delta i förbättrings och revisionsarbete av vårt  verksamhetssystem.

Din profil

Du har en civilingenjör- eller högskoleingenjörsexamen eller har tillägnat dig likvärdig kompetens på annat sätt. Vi söker dig som är ansvarstagande och som har viljan att lära sig nya saker. Vidare tror vi att du är bekväm med att fatta beslut och har hög integritet. Att kunna kommunicera, samarbeta och vara lyhörd är nycklar i den här rollen och därför behöver du besitta dessa kompetenser och förmågor för att vara framgångsrik i rollen.

  • Du har kunskap och/eller erfarenhet från arbete med projekt, teknik, produktion och leverantörer
  • Du har kunskap och/eller erfarenhet från arbete med verksamhetsutveckling, konfigurationsstyrning och förändringsarbete
  • Du har kunskap och/eller erfarenhet från revision och RCA genomförandet
  • Är noggrann och analytisk
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska då dokumentation och kundkontakter förekommer på båda språken

Meriterande om du har:

  • Kunskaper inom SW utveckling

Vad du blir en del av

Saab Training & Simulation (T&S) är världsledande inom avancerad militär utbildningsmateriel. Vi kombinerar olika tekniker som optronik, laserelektronik, bildhantering och mekanik för att konstruera användarvänliga system som har hög träningseffekt. På vår kvalitetsavdelning är vi idag 4 kvalitetsledare. Läs mer om oss här

Det är viktigt att du delar företagets värderingar som är kunnande, förtroende och vilja. Kunnande i praktiken innebär en stark kunskapstradition kombinerat med kontinuerligt lärande. Ur förtroende växer gemenskap och laganda som gör att vi vågar anta nya utmaningar. Vi har gemensamma mål som fokuserar på feedback och teamwork Vilja handlar för oss om inställning, attityd, mod och tillit.

Denna tjänst kräver att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Observera att du kan ansöka på antingen svenska eller engelska

Önskar du att skapa och förnya samtidigt som du utvecklar dig själv i en utmanande miljö, kan Saab mycket väl ha förutsättningarna att få dig att växa. Vi är stolta över en vårdande miljö, där alla är olika men vi delar samma mål - att skydda människor.