Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
manufacturing.jpg

Kvalitetstekniker inom produktion

Linköping, Sweden
Closing date: 6 April 2023

Som person gillar du ordning och reda, är strukturerad och har en god analytisk förmåga. Du gillar du att arbeta i team för att tillsammans lösa störningar och förbättra våra produkter.

Vi ser att du har kunskaper från tillverkande industri, gärna med kvalitetssäkrande arbetsuppgifter för att kunna stödja produktion under tillverkning. Låter det intressant? Då kan detta vara nästa tjänst för dig!

Din Roll

I rollen som kvalitetstekniker stöttar du produktionen med att säkerställa att avvikelser dokumenteras samt driva kortsiktiga åtgärder. Du koordinerar och stöttar med att upprätta formulär där projekt planerat att verifiera konstruktionens specificerade krav.

För att lyckas i rollen bör du ha en god kommunikativ förmåga då rollen kräver att på ett övertygande sätt kunna förklara kvalitetsrisker för andra i projekt och inom produktion. Vi värdesätter en prestigelös personlighet som är öppen för förändring och utveckling.

Din profil

  • Vi söker dig som är driven och gillar ordning och reda
  • Du har erfarenhet från tillverkande industri
  •  Ansvarstagande analytisk problemlösare som trivs att arbeta i team såväl som självständigt
  • Förståelse för produkt och processverifieringsmetoder som t.e.x FAI, (PPAP)
     

Meriterande är:

  • Erfarenhet att arbeta med prototyper och små serier i utvecklingsprojekt
  • Erfarenhet av att arbete med områden som Lean och grundorsaksanalys.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Har du frågor eller funderingar om rollen. Tveka inte att höra av dig till oss.

Välkommen med din ansökan!

Vad du blir en del av

Dynamics

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Läs mer om oss här

På Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflagelösningar, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus är du som jobbar med oss en del av vår mission. Vi jobbar i nära samarbete med att utveckla, tillverka och underhålla våra världsledande produkter, system och lösningar till kunder över hela världen. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningstiden har gått ut.

Saab är stolt karriärföretag 2023 - läs mera här

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.