Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Mjukvaruutvecklare

Location
Järfälla, Sweden
Closing date
30 May 2022
Apply for this job!

Din roll:

Du kommer att arbeta projektinriktat i ett av våra utvecklingsteam och dela din kunskap med kollegor och kunder. I utvecklingsteamet blir ditt jobb att designa, implementera och testa programvara för produkter som gör det möjligt att visualisera information från ett stort antal olika informationskällor och olika sensorer. Våra system utvecklas idag främst i Java, Ada och C ++.

Tjänsten ligger i Järfälla, Stockholm, i normalfallet sker resor från fall till fall.

Du gillar att arbeta i team, hitta effektiva lösningar och är öppen för att pröva olika teknikområden. Du är en engagerad och kommunikativ person som vill utvecklas både personligt och professionellt.

Din profil:

Du har en teknisk högskoleutbildning och ett intresse för teknik i allmänhet och programmering i synnerhet. Du lär dig nya saker snabbt och letar aktivt efter ny kunskap. Det är en fördel om du har kompetens inom något av följande områden:

  • Ett eller flera av programmeringsspråken Java, C ++, C, Ada
  • Datorarkitektur / operativsystem
  • IT -säkerhet
  • Agilt arbetssätt
  • Testning och Testautomatisering

Du kommer att ta del av samt bidra i hela utvecklingsprocessen och därför är det en fördel om du har bred kunskap och en ambition att utvecklas vidare.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av:

En avdelning som växer och letar efter fler mjukvaruutvecklare som vill vara med och vidareutveckla världens bästa Air Command & Control -system för leverans till våra militära kunder i Sverige och utomlands. Du kommer att samarbeta bl.a. med erfarna ingenjörer i en agil teammiljö som främjar karriärutveckling och personlig tillväxt.

Du kommer att vara en del av Business Area Surveillance, Business Unit Combat Systems. Vill du lära känna vår verksamhet och personal lite bättre? Här kan du hitta berättelser från några av våra anställda.

                                                                                                                                    

Du kan ansöka på både svenska och engelska, observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut. Vi ser fram emot din ansökan.