Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
manufacturing.jpg

Montör

Huskvarna, Sweden
Closing date: 26 June 2024

Drivs du av att se dina idéer bli verklighet? Välkommen till vår spännande och teknikintensiva värld.

Din roll

Som montör hos oss kommer du få ett omväxlande arbete på en avdelning som verkar inom områden som exempelvis optik, elektronik, finmekanik, radio mm. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta tillverkning samt testning av kablage som används inom militär utbildning. Trivs man med ett arbete med ett högt tekniskt innehåll så finns det goda möjligheter att utvecklas och bygga på sin erfarenhet.

Din profil

Vi söker en kunskapstörstig och prestigelös person med ett starkt intresse för teknik! Du är duktig på att strukturera upp ditt arbete för att undvika stressiga situationer för dig och personer i din omgivning, ställer upp för laget och är med och driver en leverans i mål utan att ge avkall på kvalitet och finish. Du kommer ha kontakt med många i vår organisation och därför tror vi att du tycker om att jobba med andra människor, samtidigt som du tar stort ansvar för och driver på ditt eget arbete. Vidare tror vi att du är proaktiv och skaffar den information du behöver för att på ett effektivt sätt kunna planera ditt arbete, och gillar att arbeta fokuserat med ett högt kvalitetstänk.

I rollen ser vi gärna att du har:

  • Gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning, eller motsvarande arbetslivserfarenhet

  • Erfarenhet inom el och kablage, till exempel elektriker

Det är meriterande om du har:

  • Erfarenhet av lödning

  • Erfarenhet av att bygga kablage

  • Kunskaper i ritningsläsning

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Bakom våra innovationer finns alla de som har gjort det möjligt. Modiga pionjärer och kluriga tänkare. Vardagshjältar och kreativa problemlösare. De som delar djup kunskap och de som utforskar nya områden. Och alla däremellan.

Här har du chansen att påverka och bidra på ditt unika sätt. Allt från att utveckla kod och bygga imponerande försvars- och säkerhetslösningar till att ta en kaffe med en kollega. Varje bidrag räknas. Vi ger dig möjlighet att anta utmaningar och skapa smarta innovationer. I vår vänliga och tekniksmarta värld finns plats för dig att växa. Vi finns här för att tillsammans skapa trygghet för människor och samhällen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga. Läs mer om oss här