Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
manufacturing.jpg

Montör inom finmekanik till flygindustrin

Huskvarna, Sweden
Closing date: 23 September 2023

Har du ett genuint intresse för teknik och tycker om att arbeta med detaljer av hög precision i avancerade system? Nu finns möjligheten att bli en del av Saabs team i Huskvarna.

Din roll:

I rollen som montör kommer du tillhöra vår hydraulikverkstad som ansvarar för montering, test och underhåll av hydrauliska styrsystem till Gripen. Du kommer ingå i ett team om ca 15st personer som ställer krav på ansvar, noggrannhet och samarbetsförmåga. Du erbjuds stor variation i dina arbetsuppgifter då produkterna är unika med mycket arbetsinnehåll som t.ex. montering, lödning, inställning, felsökning, kontroll och slutmontering. I tjänsten ingår nära kontakt med planering, produktionsteknik, kvalitet och inköp för att säkerställa krav på flygsäkerhetskritiska system uppfylls.

Den du är idag:
Vi söker dig som är noggrann, självgående och har ett stort tekniskt intresse. Du är en person med engagemang och med god samarbetsförmåga. Du har en teknisk utbildningsbakgrund eller arbetslivserfarenhet av finmekaniska detaljer. Har du tidigare arbetat med hydrauliska system, alternativt erfarenhet av mjuk/hårdlödning är det meriterande. Du har grundläggande datorkunskaper, behärskar engelska samt goda kunskaper i ritnings- och instruktionsläsning.

Tjänsten omfattas av försvarssekretess med krav på svenskt medborgarskap.

Vad du blir en del av:

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med över 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Affärsområdet Surveillance erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marina radarsystem, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet.

Vill du vara en del av att skapa framtidens teknologi samtidigt som du får möjlighet att utveckla dig själv och växa i en lärandekultur så är Saab arbetsgivaren för dig. Vi är stolta över vår kreativa miljö där alla är olika, men delar samma uppdrag – att bidra till ett tryggare samhälle.

Välkommen med din ansökan!