Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
administration.jpg

Ny spännande roll som Market Support

Karlskoga, Sweden
Closing date: 15 June 2024

Drivs du av att se dina idéer bli verklighet? Välkommen till vår spännande och teknikintensiva värld.

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Din framtida utmaning

Som Market Support kommer du att vara i centrum för samtliga marknadsaktiviteter som BU Ground Combat jobbar med. Du kommer främst att vara avdelningens expert på vårt CRM verktyg där alla affärsmöjligheter och kundkontakter samlas och hanteras. Tillsammans med våra säljare kommer du att ansvara för att underlaget i CRM verktyget håller god kvalité. Du kommer även som en del av vårt team att assistera vid förberedelser innan och under genomförandet av kontrakt, samt ansvara för att strukturera och arkivera tillhörande dokument och kommunikation.

Din roll

  • Att sammanställa rapporter för olika ändamål ur CRM verktyget.
  • Att vara Point-of-Contact mot Saab centralt i CRM relaterade frågor och ge enklare CRM utbildningar internt.
  • Att sköta administration och protokoll på våra viktiga Winning Business möten.
  • Att administrativt hantera förfrågningar, offerter, kontrakt, kommunikation och interna beslut kopplade till specifika kunder.
  • Att vidareutveckla och underhålla ett överskådligt arkiveringssystem samt hantera sekretessinstruktioner och säkra kommunikationer

Du rapporterar till den kommersiella chefen för Ground Combat, och du kommer dagligen att interagera med ett stort antal medarbetare på Marknadsavdelningen och affärsenheten. 

Resor i tjänsten kommer att bli aktuellt, främst inom Sverige.

Din Profil

Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet och godkända gymnasiebetyg. Tjänsten förutsätter en utåtriktad, nyfiken personlighet som har förmåga att tidvis agera självständigt utan detaljstyrning.

Du kommer att ha relativ stor möjlighet att styra din tid och dina aktiviteter mot de mål du jobbar emot vilket ställer höga krav på förmågan att ta eget ansvar och initiativ.

Vi ser även att du har:

  • Gott ordningssinne
  • Hög samarbetsförmåga och social kompetens
  • Förmågan att snabbt växla mellan arbetsuppgifter samt hantera mycket information samtidigt.
  • Analytisk förmåga och kan sammanställa större mängder data på ett överskådligt sätt.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Du är van dataanvändare och känner dig bekväm i Windowsmiljö. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med CRM system.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. 

Vad du blir en del av

Bakom våra innovationer finns alla de som har gjort det möjligt. Modiga pionjärer och kluriga tänkare. Vardagshjältar och kreativa problemlösare. De som delar djup kunskap och de som utforskar nya områden. Och alla däremellan.

Här har du chansen att påverka och bidra på ditt unika sätt. Allt från att utveckla kod och bygga imponerande försvars- och säkerhetslösningar till att ta en kaffe med en kollega. Varje bidrag räknas. Vi ger dig möjlighet att anta utmaningar och skapa smarta innovationer. I vår vänliga och tekniksmarta värld finns plats för dig att växa. Vi finns här för att tillsammans skapa trygghet för människor och samhällen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga. Läs mer om oss här