Skip to content Go to main navigation Go to language selector
manufacturing.jpg

Project manager

Karlskrona, Sweden
Closing date: 30 October 2022

Sektionsprojektledare

Det är få förunnat att få möjligheten att arbeta med så intressanta och komplexa produkter vi gör inom Saabs affärsområde Kockums! Nu har du möjligheten att komma med på vår resa! Vi söker nu en produktionsspecialist med fokus på svets och stålbyggnation.

Har du ett starkt leverans och kundfokus, tidigare erfarenhet inom svets och stålbyggnation och vill fortsätta utvecklas inom den rollen, då tror vi att detta kan vara något för dig! Ditt arbetsområde ligger inom produktionsområdet Hull, som ansvarar för tryck- och fartygsskrov inom både nytillverkning och underhållsarbeten. Här är ingen dag den andra lik - tempot är stundtals högt men som vi väljer att se det - stimulerande och utmanande!

Dina arbetsuppgifter kommer att innebära tät och daglig kontakt med våra produktionsverkstäder, framför allt inom svets och maskinbearbetning. Du kommer också att ha nära samarbete med produktionsledning, konstruktion, produktionsteknik och beredning. Du kommer även att arbeta med både Lean och 5S.

Dina arbetsuppgifter kommer i första hand att omfatta:

* Teknisk support vid stålbyggnation

* Uppföljning av tidplan och kvalitétsutfall

* Förbättringsarbete och effektivisering inom område svets

* Framtagning av förslag på byggnationssekvens

* Granskning av produktionsunderlag inför produktionsstart

* Produktionsförberedelser inför uppstart Placeringen är i Karlskrona där vi har vårt varv.

Krav:

*Allmän industrierfarenhet och svets i synnerhet. God insikt i och förståelse för stålbyggnation samt materialkännedom. Vidare behövs ett gott sinne och en vilja för produktionsnära service samt en stark drivkraft för förbättring och effektivisering.

Meriterande

* Arbete inom försvarsmakt eller haft statliga kunder.

Denna tjänst kräver att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vad du blir en del av

Saab Kockums representerar spetskompetens i världsklass inom det örlogsmarina segmentet - både över och under vattenytan. Vi konstruerar, bygger och vidmakthåller ubåtar och örlogsfartyg baserade på avancerad smygteknik. Du blir en del av ett bra och hjälpsamt team där vi lär av varandra och utvecklas tillsammans!

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Frågor om tjänsten? Vänligen kontakta Anders Olsson, rekryterande chef + 46 734 34 17 83 eller ansvarig rekryterare Nina Torebrink, Skill, nina.torebrink@skill.se, 0455-10405

Om Saab
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.