Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
manufacturing.jpg

Robotoperatör

Karlskrona, Sweden
Closing date: 6 August 2024

Robotoperatör

Vill du påverka och göra skillnad på riktigt? Här bidrar du till att skapa trygghet för människor och samhällen. Det du gör spelar roll.

Din roll

Saab har produktion inom och med en absolut senaste tekniken. Med det skapar vi i Karlskrona ett av världens modernaste skeppsvarv. Så, är det dags att vidareutveckla dig inom programmering, robot och automation?

Vi behöver dig!

Som Robotoperatör kommer du vara en del i ett drivet komposit-team som bland annat arbetar med bearbetning av kompositmaterial. Du behöver också ha en bred allmänteknisk baskunskap och ett brett produktionsintresse då du även kommer att vara delaktig i andra arbetsmoment inom vår komposit-tillverkning. Som robotoperatör kommer du utmanas varje dag och du kommer utveckla dina egna kunskaper och växa som person.

För att funka hos oss är det viktigt att du är en glad och positiv person som vill utvecklas. Som robotoperatör hos oss är det viktigt att du har ett driv och en vilja till utveckling och förbättring samt ett öga för noggrannhet och kvalité.

Din profil

Krav

  • Tidigare erfarenhet av programmering, robot eller CNC

  • Goda kunskaper i ritningsläsning

  • Bearbetning av komplexa detaljer

Meriterande

  • Kunskap om 3D-printing

  • Erfarenhet av kompositmaterial och konstruktion

Att arbeta i vår produktion ställer krav på dig som medarbetare. Vår komplexa produktion gör samarbetet över avdelningsgränserna vitalt. Därför bör du ha en god förmåga att samarbeta och uppfatta hur ditt arbete kommer att påverka dina arbetskamraters arbete.

För att få möjlighet till anställning krävs godkänd hälsokontroll samt godkänd säkerhetskontroll. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassningsplacering, kan i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Bakom våra innovationer finns alla de som har gjort det möjligt. Modiga pionjärer och kluriga tänkare. Vardagshjältar och kreativa problemlösare. De som delar djup kunskap och de som utforskar nya områden. Och alla däremellan.

Här har du chansen att påverka och bidra på ditt unika sätt. Allt från att utveckla kod och bygga imponerande försvars- och säkerhetslösningar till att ta en kaffe med en kollega. Varje bidrag räknas. Vi ger dig möjlighet att anta utmaningar och skapa smarta innovationer. I vår vänliga och tekniksmarta värld finns plats för dig att växa. Vi finns här för att tillsammans skapa trygghet för människor och samhällen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga. Läs mer om oss här