Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
Installation in HQ

Saab söker nu en administrativ samordnare inom verktygskonstruktion

Karlskoga, Sweden
Closing date: 12 December 2023

Din framtida utmaning

Du kommer att jobba för avdelningen som främst har hand om mekanisk konstruktion och systemdesign i ett tätt samarbete med vår produktion där vi gemensamt tar fram metoder och tekniska lösningar.

Att jobba med ständiga förbättringar är en del av vår vardag där vi hela tiden strävar efter att utveckla och förbättra våra utrustningar och processer.

Din profil

Du är en drivande och målmedveten person med gott ordningssinne, gärna också ett intresse för teknik och innovation. Du tycker om att jobba i team och har lätt för att samarbeta, men också kunna driva framåt själv, att ha förmågan att se vart det finns utrymme för förbättringar. Viktigt är att du som person kan arbeta brett mellan olika funktioner.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

 • Inköp av maskiningående detaljer
 • Planering av montage samt leveranser av utrustning
 • Hantering av inkommande material
 • Uppföljning pågående beställningar

Du har:

 • God datavana och kunskaper inom administrativt arbete
 • Vana av att arbeta i affärssystem
 • Erfarenhet av planering och arbetsledning
 • Goda kunskaper i svenska och engelska (tal och skrift)
 • B körkort

Meriterande:

 • Tekniska grundkunskaper
 • Erfarenhet av IFS

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Du blir en del av

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Läs mer om oss här

På Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflagelösningar, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus är du som jobbar med oss en del av vår mission. Vi jobbar i nära samarbete med att utveckla, tillverka och underhålla våra världsledande produkter, system och lösningar till kunder över hela världen. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.