Skip to content Go to main navigation Go to language selector

Sektionschef

Location
Karlskrona, Sweden
Closing date
15 May 2021
Apply for this job!

Din framtida utmaning

Outfitting i produktion söker sektionschef för El installation.  Som sektionschef kommer du att rapportera direkt till områdeschefen/stf områdeschef. Du kommer verka över hela varvsområdet men kommer tillhöra området Outfitting som ansvarar för Rörinstallation, Mekanik installation, Elinstallation samt Elektronik (Tele)  i både nytillverkning och underhållsarbeten för både Ubåtar och Ytfartyg.  Som sektionschef för elinstallation innebär det att du har fullt ansvar för personal, arbetsmiljö, utveckling och ekonomiska resultat för elinstallatörer inom eget kostnadsställe. I dina uppgifter ingår att planera och utföra underhåll, modifieringar och nybyggnation tillsammans med din personal.  Du kommer att vara med att bygga upp nybyggnadsförmågan, en viktig del i detta är att förbättra arbetssätt, planer och rutiner allt för att uppnå långsiktiga förbättringar där Lean och funktionell ordning utgör en del av grunden. Målsättning är att utveckla en mer lönsam produktion.

Vi erbjuder dig en anställning på ett av Europas mest avancerade varv som utvecklas varje dag. Du kommer att kunna påverka, utveckla och förbättra verksamheten mot nya mål.

Den du är idag

Vi söker dig som har ett driv för ledarskap, problemlösning, nytänkande och organisationsutveckling. Du kommer behöva ta snabba beslut med ändå vara strukturerad i ditt arbete. Som sektionschef på Outfitting elverkstad kommer du dagligen möta utmaningar vilket gör att du måste vara en duktig problemlösare. Vi står för stora utmaningar och ser att du är en operativ person samt har ett stort kvalitetstänk med allt du gör.

Krav:

  • Planering av att daglig produktion
  • Goda förmågor att leda en grupp
  • Engelska i tal och skrift
  • Datavana i Office paketet

Meriterande:

  • Arbetat inom en marin miljö
  • Kunskap i Saab Kockums datorsystem knutna till Sektionschefsrollen.
  • Att du verkat i ledande befattning tidigare.
  • Arbete med Lean och funktionell ordning.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap. 

Vad du blir en del av

Saab Kockums representerar spetskompetens i världsklass inom det örlogsmarina segmentet - både över och under vattenytan. Vi konstruerar, bygger och vidmakthåller ubåtar och örlogsfartyg baserade på avancerad smygteknik. Du blir en del av ett bra och hjälpsamt team där vi lär av varandra och utvecklas tillsammans! Business Area Kockums. Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut. Observera att du kan ansöka på antingen svenska eller engelska.

Frågor om tjänsten? Vänligen kontakta ansvarig rekryterare Nina Torebrink 0455-104 05, nina.torebrink@skill.se eller Oscar Thor/Anderberg 0455-325 363 oscar.anderberg@skill.se