Skip to content Go to main navigation Go to language selector
Saab Global
Installation in HQ

Spännande möjligheter för Elektronikingenjörer hos Saab!

Stockholm - Järfälla, Sweden
Closing date: 30 August 2024

Drivs du av att se dina idéer bli verklighet? Välkommen till vår spännande och teknikintensiva värld.

Din roll

I ett nära samarbete med engagerade kollegor kommer du att ställas inför varierande och utmanande uppgifter och din roll kommer att sträcka sig över hela produktcykeln, vilket ger dig en unik inblick i hur ditt arbete bidrar till slutresultatet.

Vår arbetskultur på Saab präglas av ett seriöst, långsiktigt och förtroendebaserat tillvägagångssätt. Vi värdesätter att ha roligt tillsammans och tror på att bygga starka och hållbara relationer. Oavsett om du är i början av din karriär eller om du är en erfaren specialist inom ditt område, är det viktigaste att du delar vår passion för utveckling och ny teknologi.

Din profil

Har du kunskap inom någon av dessa områden; PCB, PCBA och kretskortdesign? Vi är intresserade av att lära känna just dig! Vad driver dig och vad vill du utvecklas inom? På vårt kontor i Järfälla erbjuder vi en bred variation av spännande möjligheter inom elektronik. Vi söker personer för roller som – elektronikingenjörer och elektronikkonstruktörer.

Vi värdesätter egenskaper som nyfikenhet, starkt driv och förmågan att effektivt kommunicera och samarbeta. Vi ser att du har en relevant högskole – eller civilingenjörsexamen, tillsammans med flytande kunskaper i svenska och engelska.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Vad du blir en del av

Bakom våra innovationer finns alla de som har gjort det möjligt. Modiga pionjärer och kluriga tänkare. Vardagshjältar och kreativa problemlösare. De som delar djup kunskap och de som utforskar nya områden. Och alla däremellan.

Här har du chansen att påverka och bidra på ditt unika sätt. Allt från att utveckla kod och bygga imponerande försvars- och säkerhetslösningar till att ta en kaffe med en kollega. Varje bidrag räknas. Vi ger dig möjlighet att anta utmaningar och skapa smarta innovationer. I vår vänliga och tekniksmarta värld finns plats för dig att växa. Vi finns här för att tillsammans skapa trygghet för människor och samhällen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga. Läs mer om oss här

Ta chansen att bli en del av vårt härliga team och gör ditt intresse för teknik till verklighet hos Saab!